De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De EnterTrainer: Hans Agterberg.  In 1977 om de hoek komen kijken, op de bank maar wel met de gordijnen dicht!  Gelukkig en getrouwd met Sabine  Trotse.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De EnterTrainer: Hans Agterberg.  In 1977 om de hoek komen kijken, op de bank maar wel met de gordijnen dicht!  Gelukkig en getrouwd met Sabine  Trotse."— Transcript van de presentatie:

1 De EnterTrainer: Hans Agterberg

2  In 1977 om de hoek komen kijken, op de bank maar wel met de gordijnen dicht!  Gelukkig en getrouwd met Sabine  Trotse papa van een Stuiterbal  Vanwaar die liefde voor bloed, zweet en vieze voeten?  EHBO Midden Nederland en omgeving.

3  Leren moet leuk zijn. Zo haal je het beste resultaat uit je cursisten!

4  Hoe fix jij dit ?

5  Leren is (didactisch) beleven !!  Leren door het te beleven, te durven en te doen!

6  Wat is ENTERTRAINING eigenlijk?  Wij bieden 1 e Hulp onderwijs middels ENTERTRAINING.  ENTERTRAINEN = een samensmelting van Entertainer en Trainer!  Binnen de Kaders van OK

7 2 simpele vragen:  Hoeveel herinner je na 2 weken, 6 maanden of een jaar na een training?  Wat is je rendement van het investeren na een training?

8  80% > zijn de stof na 24 uur weer vergeten!  Reden:  Men geniet niet tijdens de training!  Voelen zich niet verbonden met het onderwerp  Worden niet geprikkeld tijdens de training  Hebben geen leerdoel  Gaan iets leren waar men niet achter staat  Conclusie: Trainers die structureel werken met humormanagement verdubbelen de effectiviteit van de trainingen.

9  Zorg altijd voor een speelse interactie met de cursisten.  Gebruikt Powerpoint op een unieke wijze, door een combi van animaties, muziek en video’s.  Brengt de leerstof met positieve energie  Laat leren met een knipoog  Prikkelt de cursisten tot nadenken, wijze uitspraken of hilarische actie’s rondom een onderwerp

10

11  Team Captain 1:  Team Captain 2:  Team Captain 3:  Team Captain 4:  Team Captain 5:

12  Team 1: Aanspreken/Aanschudden slt  Team 2: Controle Ademhaling  Team 3: Alarmeren 112  Team 4: Reanimatie  Team 5: Gebruik AED

13

14  Team Captain:

15

16

17  TIP: www.supersexycpr.com ;-)www.supersexycpr.com

18  Team Captain:

19

20


Download ppt "De EnterTrainer: Hans Agterberg.  In 1977 om de hoek komen kijken, op de bank maar wel met de gordijnen dicht!  Gelukkig en getrouwd met Sabine  Trotse."

Verwante presentaties


Ads door Google