De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 Een dagdeel oppassen Betty Algera biedt aan een dagdeel bij U te komen oppassen. Tijd en plaats (graag in Nuenen e.o.) in onderling overleg. €

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 Een dagdeel oppassen Betty Algera biedt aan een dagdeel bij U te komen oppassen. Tijd en plaats (graag in Nuenen e.o.) in onderling overleg. €"— Transcript van de presentatie:

1 1 Een dagdeel oppassen Betty Algera biedt aan een dagdeel bij U te komen oppassen. Tijd en plaats (graag in Nuenen e.o.) in onderling overleg.

2 Aanhanger met hout voor de open haard / houtkachel
2 Aanhanger met hout voor de open haard / houtkachel Ton Jansen biedt aan om u ± 1 m3 gestapeld, gemengd hout (berk,eik,els, wilg,esdoorn) te leveren. Het hout is ambachtelijk gezaagd en gekloofd en helemaal klaar voor de open haard/houtkachel: het heeft een jaar gedroogd gelegen. De levering binnen Nuenen zit in de aanbieding buiten Nuenen, bv Wageningen met vergoeding reis-kosten. Levering in onderling overleg. € 25,- (Anneke de Jonge)

3 Speciaal voor U gekookt, zitten en genieten!!
3 Speciaal voor U gekookt, zitten en genieten!! Marianne Smouter ontvangt U en uw 3 gasten in haar huis en bereidt in haar keuken voor u uw eigen 3-gangen verrassingsmenu. Zelf mee-eten. U mag aangeven vis, vlees of vegetarisch. Afspraak in overleg.

4 Een dagdeel een ervaren klusser bij U aan de slag.
4 Een dagdeel een ervaren klusser bij U aan de slag. Bart Verbeek is een ervaren klusser. Hij heeft inmiddels 5 kinderen op kamers gehad. Hij beschikt ook over behoorlijk wat gereedschap vooral houtbewerking, schilderen en elektriciteit, die hij kan inzetten. Om teleurstelling te voorkomen: geen metaalbewerking, grote tuinklussen of metselen/ stukadoren. Tijdstip: in overleg Nuenen en omgeving heeft zijn voorkeur.

5 Lekker luxe en makkelijk: borrelhapjes voor 12 personen.
5 Lekker luxe en makkelijk: borrelhapjes voor 12 personen. Feestelijke etagère met allerlei heerlijke luxe borrelhapjes voor maximaal 12 personen: nootje kaasje worstje olijfje, maar ook huisgemaakte lekkernijen. Al dit lekkers wordt verzorgd en thuisgebracht door Karin van der Grinten. Datum in overleg. Brengt het meer dan € 100,-- op voor dit mooie doel, wordt er een fles wijn bijgeleverd! € 20,- (fam. Smouter)

6 Een dag auto met chauffeur
6 Een dag auto met chauffeur Tineke Wieringa zal de hele dag als uw chauffeur met haar auto met hoge instap tot uw beschikking staan. Afspraak over de datum in onderling overleg De koper betaalt vanaf 100 km de kosten van de brandstof (€ 0,10 per km)

7 Maaien van het gazon of grasveld
7 Maaien van het gazon of grasveld Arie van Kuijk Nadere info volgt

8 1 dagdeel kettingzaag met “machinist”
8 1 dagdeel kettingzaag met “machinist” Karel van der Grinten komt 1 dagdeel met kettingzaag en evt. een kleine kloofmachine bij u thuis uw ongezaagde hout omzetten in nette stukken voor de open haard. Het omzagen van kleine bomen hoort ook tot de mogelijkheden. Het te zagen hout moet spijker-/ijzervrij zijn. Dag in onderling overleg.

9 Unieke halsketting, speciaal voor U
9 Unieke halsketting, speciaal voor U Op basis van overleg maakt Anneke de Jong voor U een mooie halsketting. De kleur, lengte en het soort materiaal bepaalt U samen. Anneke zorgt ook voor het benodigde materiaal. € 10,- (Betty Algera)

10 Organisatie van een kinderfeestje op maat.
10 Organisatie van een kinderfeestje op maat. Anjo Lourens biedt aan de organisatie van een kinderfeestje te verzorgen. Het feestje wordt in overleg met de ouders van de jarige en eventueel de jarige zelf in elkaar gezet. Ze is "gespecialiseerd" in buitenfeestjes. De kosten van de consumpties zijn voor de koper. Anjo verzorgt de activiteit(en). Verdere afspraken in onderling overleg.

11 Achtergrondmuziek (improvisatie – piano)
11 Achtergrondmuziek (improvisatie – piano) Liane Bredée biedt aan om gedurende maximaal een dagdeel een bijeenkomst voor u op te luisteren met klassiek georiënteerde, gevarieerde improvisatie op piano. Afspraak in onderling overleg. Uitvoering sterke voorkeur binnen fietsafstand van Nuenen. Koper zorgt dat er een piano aanwezig is op de locatie.

12 Workshop Paella koken bij u thuis voor 4-6 pers.
12 Workshop Paella koken bij u thuis voor 4-6 pers. Nog na genieten van de Spaanse sfeer of altijd al PAELLA willen leren koken? Tietie en Erik Ekkel verzorgen bij U thuis een gezellige workshop Paella koken. De workshop is inclusief alle ingrediënten voor het het voor- en hoofdgerecht en gebruik van paella pan. In overleg geheel aan te passen aan uw wensen.U hoeft, desgewenst, zelf alleen voor de drank en evt toetje te zorgen. Moment in overleg natuurlijk. Al zal onze voorkeur wel uitgaan naar weekend Buen provecho!

13 13 Schminken Bij een te kiezen gelegenheid maakt Suus Lier 1,5 uur vrij om u en uw kinderen / gasten te schminken. Normale schminkspullen zijn inbegrepen. Wilt U iets heel speciaals geschminkt hebben, dan graag een afbeelding/ voorbeeld vooraf naar Suus mailen. Afspraak in overleg, activiteit in de buurt van Nuenen

14 14 Quilt (120 bij 140 cm) Geke Weerman biedt een quilt van 120 cm bij 140 cm voor deze veiling aan. De quilt heeft een kinderformaat

15 15 Strijkwas wegwerken Mw Scheers biedt aan om uw was netjes te strijken en/of te vouwen (max. 2 uur). Afspraken in onderling overleg.

16 Een hele dag een dubbelasser aanhangwagen
16 Een hele dag een dubbelasser aanhangwagen Karel van der Grinten stelt voor een hele dag zijn dubbelasser aanhangwagen aan u ter beschikking. Zelf halen/brengen, naar keuze, maar eventueel kan er ook worden gezorgd voor een auto met trekhaak én chauffeur om de aanhanger met lading ergens in de regio heen te rijden) De aanhanger heeft geen huif, maar is wel voorzien van een veiligheidsnet. Dag in onderling overleg.

17 17 Aquariumadvies Pieter Flach heeft al jaren ervaring met en zich verdiept in aquaria. Wilt u een goed advies op aquariumgebied, dan is dit uw kavel. Pieter zal de gelukkige koper voorzien van een goed aquariumadvies. In overleg kan dat betrekking hebben op aanschaf, inrichting, onderhoud, verzorging, enz. Tijdstip en soort advies in overleg.

18 Electriciteit / lampen aanleggen/ repareren, etc.
18 Electriciteit / lampen aanleggen/ repareren, etc. Ronald Wolf biedt aan u een dag te helpen met reparatie en of aanleg van electriciteit, lampen, apparaten, etc. Afspraken in onderling overleg.

19 3 keer vervoer voor bezoek ziekenhuis, o.i.d.
19 3 keer vervoer voor bezoek ziekenhuis, o.i.d. Nel en Carel Haisma bieden aan drie keer uw chauffeur te zijn naar het ziekenhuis o.i.d. Zij zorgen ook voor de auto. Afspraak over de data in onderling overleg De koper betaalt de kosten van de brandstof (€ 0,10 per km)

20 Uw naaiwerk uitbesteden?
20 Uw naaiwerk uitbesteden? Carien Verplanke biedt aan uw broeken korter maken of zoom in rok/ jurk of ander naaiwerk Ongeveer 4 uur werk Afspraak in overleg

21 Een week een 8-persoons huisje Winterberg
21 Een week een 8-persoons huisje Winterberg Christien Crouwel biedt het gebruik voor een week (midweek of weekend kan ook) aan van een 8 persoons huisje Het huisje ligt aan de ski-piste op een Landal park in Winterberg. Meer info: Afspraak in overleg, maar buiten de Nederlandse en Duitse schoolvakanties. Ivm bijkomende kosten minimaal € 100,-

22 Hulp bij het opruimen van garage/zolder en afvoeren naar milieustraat
22 Hulp bij het opruimen van garage/zolder en afvoeren naar milieustraat Annet Veeneman helpt u 2 dagdelen met deze klus. Ze heeft een auto met aanhanger beschikbaar, maar kan zelf niet zwaar tillen. Haar specialiteit is helpen met het kiezen wat er wel/ niet weg kan. Vervolgens ondersteunt ze met plan voor nieuwe indeling: planken, kasten, laadjes, mappen, kratten. De omvang van het project maakt niet zoveel uit: zijkamertje, zolder of garage Ze pakt deze klus samen met de koper aan, dus ook inzet van de koper bv. nieuwe planken ophangen, maar ook dat kan in overleg. Ze kan ook kluswerk doen in overleg. Alles in overleg. Ruime omgeving van Nuenen. Brandstof voor kosten van de koper.

23 23 Een avond babysitten Nel Haisma biedt aan een avond bij U te komen babysitten. Tijd en plaats (graag in Nuenen e.o.) in onderling overleg.

24 Gigantische strijkwas en er toch geen werk aan hebben?
24 Gigantische strijkwas en er toch geen werk aan hebben? Betty Algera biedt aan om Uw strijkwas een keer grondig weg te werken. Ze komt een heel dagdeel langs om alles weer keurig in de plooi te brengen. Afspraken in onderling overleg.

25 Tuinbank uit steigerhout, naar uw ontwerp / wens.
25 Tuinbank uit steigerhout, naar uw ontwerp / wens. Albert Feddes bouwt voor u een twee- of driezits bank volgens een in overleg te bepalen ontwerp. De bank is in principe ongelakt en wordt gemaakt bij de opdrachtgever bij de plaats waar de bank zal staan. De aankoop van alle benodigde materialen is voor rekening van de opdrachtgever. Albert kan de aankoop voor u regelen, zo mogelijk met enige assistentie van de opdrachtgever. Albert zorgt voor alle benodigde gereedschappen. Wat Albert dus aanbiedt is overleg over het ontwerp, het verzorgen van de benodigde materialen en het feitelijk maken van de bank bij de opdrachtgever thuis.

26 Poëzie aan huis: voordracht uit eigen werk
26 Poëzie aan huis: voordracht uit eigen werk Onlangs is de dichtbundel ‘Oog in oog' verschenen bij Uitgeverij Boekencentrum. Hierin staat een verzameling gedichten voor kinderen rond bijbelse verhalen en thema's, waaronder ook negen van de hand van Christien Crouwel. Zoals de aankondiging vermeldt: ‘Gedichten voor mensen vanaf een jaar of acht - gewaardeerd door mensen van alle leeftijden.Christien biedt via deze veiling aan om een voordracht aan huis te verzorgen. Bij de hoogste bieder komt ze thuis voorlezen uit eigen werk, gelardeerd met wat exclusieve achtergrondinfo . Uiteraard zijn buren, vrienden en familie daarbij ook van harte welkom! En natuurlijk krijgt de koper ook een gesigneerd exemplaar, met opdracht.

27 Volledige verzorging van een feestkapsel
27 Volledige verzorging van een feestkapsel Rika Eikelboom biedt via deze veiling aan om een proefkapsel én het feestkapsel voor een bijzondere gelegenheid volledig te verzorgen. Afspraken in onderling overleg

28 Verwen uw voeten eens met een volledige pedicure behandeling
28 Verwen uw voeten eens met een volledige pedicure behandeling Els Tibboel verzorgt een volledige, ontspannende voetbehandeling en volledig is echt volledig. Het begint met een pedicurebehandeling waarin de nagels worden verzorgd en al het overbodige eelt en de likdoorns worden verwijderd. Vervolgens krijgt de voet een voetbadje, een scrub, een voetmaskertje en een overheerlijke voetmassage als afsluiting. Dat klinkt toch niet gek! Reken wel anderhalf uur voor deze weldaad. Mensen moeten inderdaad een afspraak maken. Niet in de maand december. Alle voeten zijn welkom

29 29 High tea voor 6 personen Karin van der Grinten maakt voor U een zeer uitgebreide high tea, met heerlijke zoete en hartige lekkernijen, een feestelijk soepje en diverse soorten thee voor 6 personen. Dit alles wordt bij U thuisgebracht. Datum in overleg. Brengt het meer dan € 100,-- op voor dit mooie doel, wordt er een fles wijn bijgeleverd!

30 Privé-chauffeur met auto en brandstof (1 dag)
30 Privé-chauffeur met auto en brandstof (1 dag) Wim Maan biedt aan een dag uw privé-chauffeur te zijn. Wim zorgt voor de auto en neemt ook de brandstofkosten voor zijn rekening. Afspraak in onderling overleg.

31 Heerlijke verzorgende pedicurebehandeling
31 Heerlijke verzorgende pedicurebehandeling Hilly Lammers biedt u een heerlijke verzorgende pedicurebehandeling aan. Ze behandelt alle voorkomende voetklachten en geeft uw voeten ook een heerlijke massage. Behandeling volgens afspraak bij haar thuis (Nuenen).

32 Privé-concert door Paul Weijmans
32 Privé-concert door Paul Weijmans Een luisterervaring voor de liefhebber: Paul biedt aan speciaal voor u een pianoconcert (geen achtergrondmuziek!) te verzorgen. Eventueel kan orgel ook. Bij het concert ligt de nadruk op improvisatie. Verzoeknummers (vooraf aangeven) zijn zeker mogelijk. Paul speelt maximaal 60 minuten en zowel een groot als een klein publiek zijn geen enkel bezwaar. Hij komt bij u, bij voorkeur op uw piano, spelen. Zonodig wordt in samenspraak een alternatief gezocht. Afspraak in overleg (liever niet op di-av, do-av of zo-mo) € 20,- (fam. Smouter)

33 Uw Wifi netwerk nu eens goed inrichten
33 Uw Wifi netwerk nu eens goed inrichten Heb je problemen met je WiFi netwerk thuis? Is ontvangst overal niet even sterk? Heb je PCs of andere producten die niet lekker werken op het netwerk? Deze dienst doet een scan van je gehele netwerk en doet aanbevelingen en daar waar mogelijk meteen installatieaanpassingen ter verbetering. Verzorgt door Erik Ekkel. Afspraken in overleg.

34 Opschonen van een Windows PC.
34 Opschonen van een Windows PC. Is de harde schijf van Uw PC volgelopen, PC traag geworden of andere "vreemde verschijnselen"? Henk Meulman biedt aan om Uw Windows-PC grondig onder handen te nemen: onnodige bestanden eraf, virussen en malware verwijderen, register weer netjes op orde, inmiddels overbodige software verwijderen, schijf defragmenteren, bureaublad eens goed opschonen, enz. In Nuenen e.o. wordt uw PC gehaald en teruggebracht.

35 Verhaal / artikel schrijven of hulp bij brieven
35 Verhaal / artikel schrijven of hulp bij brieven Liane Bredée biedt voor (met) u een verhaal of artikel te schrijven of u te helpen bij het schrijven van bv. een brief. Het kan dan b.v. gaan om een artikel voor een krant over een bepaald onderwerp of een verhaal over een onderwerp, dier, persoon, situatie, die u aan het hart gaat. Liane beschikt over veel schrijfervaring. Ze schrijft in het Nederlands, evt. ook in het Duits. Alles natuurlijk in onderling overleg.

36 3 uur bijles exacte vakken VWO of HAVO
36 3 uur bijles exacte vakken VWO of HAVO Kees Huizing biedt aan 3 keer een uur ( in 2 of 3 weken) bijles Wiskunde (A t/m D) Scheikunde, Natuurkunde of ANW te geven. Kees helpt je dan om een probleem weg te werken. In principe op alle VWO en HAVO- schoolniveaus. Planning in onderling overleg. Voor de bijlessen komt Kees bij de koper thuis of (overdag) op de TU.

37 Workshop website bouwen met Wordpress
37 Workshop website bouwen met Wordpress Misschien loopt u met het idee rond om een eigen website te bouwen en weet u niet hoe u kunt beginnen ?Moeilijk ? Helemaal niet ! Vooral als u gezien heeft hoe dit gaat met Wordpress. In deze workshop geeft Bert Kalisvaart U een korte introductie in Wordpress en daarna gaat U stap voor stap uw eigen website bouwen. Na afloop van de workshop is iedereen 'on line' ! Programma:- introductie wordpress- bouwen van een site Tijdsduur: 2-3 uur op een doordeweekse avond Bert gaat er vanuit dat u beschikt over een laptop met draadloos internet- kennis van Word Met een of meer deelnemers

38 Vertalen Nederlands naar Engels
38 Vertalen Nederlands naar Engels Charlotte Ekkel kan u helpen met een brief, document, contract (max. 10 pagina’s) etc. wat u graag vertaald wilt hebben naar het engels. Details in onderling overleg

39 Intake plus drie coaching gesprekken.
39 Intake plus drie coaching gesprekken. Cathrien is een enthousiaste en ervaren coach. Na een loopbaan in de advocatuur werd zij rechter en vervolgens kantonrechter in Harderwijk, Haarlem en tenslotte Eindhoven. In die tijd volgde zij een coaching opleiding. Cathrien is inmiddels met pensioen. Cathrien coachte en coacht nog steeds rechters, gerechtssecretarissen en griffiemedewerkers. Een coachtraject start met een intakegesprek. Als er een klik is tussen de te coachen persoon en Cathrien volgen de feitelijke coachingsgesprekken. De gesprekken zijn vertrouwelijk. Een de te coachen persoon heeft altijd een vraag. Zij/hij wil bijvoorbeeld bepaald gedrag aan- of afleren. Of evenwicht vinden tussen werk en privé. Of leren beter voor zichzelf op te komen. Of minder gespannen te zijn in situaties die hij/zij als moeilijk ervaart. Cathrien biedt vandaag in deze veiling de intake/het klikgesprek en drie vervolggesprekken (zo'n 1,5 uur elk) aan.

40 8 uur database-ondersteuning MS-Access
40 8 uur database-ondersteuning MS-Access Op een PC kunnen gegevens (b.v. een administratie) in een database opgeslagen en beheerd worden. Theo Weerman biedt aan u 8 uur te helpen met het bouwen van een nieuwe database in MS-Access of onderhouden van een bestaande. Afspraken in onderling overleg.

41 Een hele dag een auto met privé-chauffeur.
41 Een hele dag een auto met privé-chauffeur. Jan Daams zal de hele dag als uw chauffeur met zijn schitterende auto (Audi A6) tot uw beschikking staan. Inclusief brandstof Afspraak in onderling overleg

42 42 3 keer een uur bijles (middelbare school) beta-vakken en/of aardrijkskunde Sanne Smouter biedt aan 3 keer een uur bijles Wiskunde (B) Scheikunde, Natuurkunde of Aardrijkskunde te geven. Het kan dan bv. gaan om een korte stoomcursus voor een tentamen op proefwerkweek. In principe op alle middelbare schoolniveaus. Planning in onderling overleg (allen in het weekend – vr-mi tot zo-mi). Voor de bijlessen komt ze bij de koper thuis.

43 Bijles basisschool (alle vakken)
43 Bijles basisschool (alle vakken) Nel Haisma biedt aan om aan een leerling van de basisschool gedurende een maand een keer per week een uur bijles in willekeurig welk vak of combinatie van vakken. Nel verzorgt de bijles bij haar thuis. Ze heeft een aparte “leskamer” en geen afleidende situatie. Afspraken in onderling overleg

44 Omzetten analoge foto’s naar digitaal
44 Omzetten analoge foto’s naar digitaal Leen Vis bied aan om maximaal 100 analoge (afgedrukte) foto’s in te scannen naar digitale (computer-)foto’s en die af te leveren op een CD of DVD (Al naar gelang de opslag capaciteit die daar voor nodig is). Daarbij probeert hij de kwaliteit nog enigszins te verbeteren. Het mogen zwart/wit maar ook kleurenfoto’s zijn. Afspraken in onderling overleg

45 3 uur bijles exacte vakken VWO of HAVO
45 3 uur bijles exacte vakken VWO of HAVO Kees Huizing biedt aan 3 keer een uur ( in 2 of 3 weken) bijles Wiskunde (A t/m D) Scheikunde, Natuurkunde of ANW te geven. Kees helpt je dan om een probleem weg te werken. In principe op alle VWO en HAVO- schoolniveaus. Planning in onderling overleg. Voor de bijlessen komt Kees bij de koper thuis of (overdag) op de TU.

46 Twee uur hulp op computer en software
46 Twee uur hulp op computer en software Han Koster biedt u, bij u thuis op uw eigen PC, twee uur advies en assistentie. Windows of Linux. , Word en Excel (evt. installeren gratis versie OpenOffice), instellen router/wifi ook voor Laptop en smart phone, eenvoudige fotobewerking met gratis programma IrfanView, enz. enz. Afspraak in overleg

47 47 Iets leuks met foto's In overleg met de koper van deze dienst biedt Gerdien Fokkema aan een foto(serie) te maken van iets dat hem/ haar dierbaar is. Bijvoorbeeld de kleinkinderen (in de dierentuin/speeltuin etc.) of de dierbaarste plekjes in Nuenen of vul maar in. Van deze serie zal ze een digitaal fotoboekje maken of ze zorgt voor een vergroting van één foto. Haar speciale kracht ligt in de buitenfotografie en het creatieve.

48 Opschonen van een Windows PC.
48 Opschonen van een Windows PC. Is de harde schijf van Uw PC volgelopen, PC traag geworden of andere "vreemde verschijnselen"? Henk Meulman biedt aan om Uw Windows-PC grondig onder handen te nemen: onnodige bestanden eraf, virussen en malware verwijderen, register weer netjes op orde, inmiddels overbodige software verwijderen, schijf defragmenteren, bureaublad eens goed opschonen, enz. In Nuenen e.o. wordt uw PC gehaald en teruggebracht.

49 49 Hulp bij tekenen Elbert kamphorst biedt aan om een ochtend of middag hulp bij het tekenen te verzorgen voor een groep van maximaal 5-10 personen. Voorkennis en ervaring niet noodzakelijk en de inhoud en vorm kunt U in een oriënterend overleg vooraf met Elbert bepalen.Een en ander kan plaatsvinden in de Regenboog. Elbert gaat er vanuit dat U zelf over tekenmateriaal beschikt.

50 Ondersteuning met Office programma’s.
50 Ondersteuning met Office programma’s. Carel Haisma ondersteunt u 3 uur met Office-programma’s zoals Word, Powerpoint en Excel. Afspraak in overleg

51 Privé chauffeur met auto en evt. aanhanger
51 Privé chauffeur met auto en evt. aanhanger Annet Veeneman is voor een dagdeel uw privé-chauffeur. Ze heeft een auto (3 ruime zitplaatsen en kofferruimte) beschikbaar.   Eventueel met aanhanger.  Brandstof voor rekening van de koper.  Afspraak in overleg.

52 PSV-Ajax of gewoon gezellig samen een wedstrijd PSV kijken
52 PSV-Ajax of gewoon gezellig samen een wedstrijd PSV kijken Jaap Kiel heeft aangeboden met iemand naar een thuiswedstrijd van PSV te gaan. Dat wil hij wel. Jaap is een rasechte Ajax-fan, maar wil echt wel met PSV-fan naar een wedstrijd van PSV, kijken wie er aan het langste eind trekt. Daarin ligt misschien ook wel een uitdaging! Het maakt hem niet zoveel uit of het op een zaterdagavond of zondagmiddag is en eigenlijk ook tegen wie PSV speelt, ja tegen Ajax zou leuk zijn. Afspraak in overleg en Jaap zorgt voor de toegangskaarten.

53 53 Workshop Geo-caching Hou je van wandelen, nieuwe wegen ontdekken en een beetje puzzelen? Dan is 'geocachen' misschien ook iets voor jou ! Een geocache is een 'schat' die door de cache-eigenaar is verstopt. Wereldwijd zijn er >2 miljoen verstopt op mooie, interessante, spannende of inspirerende plaatsen. Met een GPS apparaat (zoals een TomTom) en wat slimheid gaat een geocacher op zoek. In deze workshop laat Bert Kalisvaart u kennismaken met geocaching door het te doen ! Programma: korte uitleg (ook internetdeel) ; fietsen/autorijden naar het startpunt; op zoek !; loggen van de cache op . Tijdsduur: 4 uur op een zaterdag- of zondagmiddag met goed wandelweer met één of meer deelnemers.

54 54 Clinic trimloop Erik Ekkel Nadere info volgt

55 Een lekker middagje uit fietsen.
55 Een lekker middagje uit fietsen. Wilt U wel eens lekker een middagje uit fietsen, maar liever niet alleen, of gaat het allemaal net iets lastiger: Els Toorman biedt aan om een middag samen met U (en max 3 mede-fietsers) op pad te gaan. Afspraken in onderling overleg.

56 Weekend of midweek in een huisje in Zeeland.
56 Weekend of midweek in een huisje in Zeeland. De familie Huizing biedt een weekend of midweek in hun huisje in Sint Anna ter Muiden (Zeeuws-Vlaanderen) aan. Het huisje staat in een dorpje dat onder monumentenzorg valt, het dorpje ligt op de grens met België. Je kunt er met 6 mensen slapen er staan 4 fietsen. Het ligt op ± 6 km van het strand van Retranchement en net zo ver van Knokke. Het ligt 1 km van Sluis, tot eind december de gemeente met de meeste Michelinsterren van Nederland. (Eind december sluit Oud Sluis, maar dan zijn er nog twee restaurants met één ster en één met twee sterren). Het wordt normaal verhuurd voor €60 per nacht. Datum in overleg. De meeste schoolvakanties zijn al geboekt, maar tussendoor is er nog ruimte genoeg.

57 57 Quilt (140 bij 200 cm) Geke Weerman biedt een quilt van 140 cm bij 200 cm voor deze veiling aan.

58 Privé chauffeur met auto en evt. aanhanger
58 Privé chauffeur met auto en evt. aanhanger Annet Veeneman is voor een dagdeel uw privé-chauffeur. Ze heeft een auto (3 ruime zitplaatsen en kofferruimte) beschikbaar.   Eventueel met aanhanger.  Brandstof voor rekening van de koper.  Afspraak in overleg.

59 Verwen uw voeten eens met een volledige pedicure behandeling
59 Verwen uw voeten eens met een volledige pedicure behandeling Els Tibboel verzorgt een volledige, ontspannende voetbehandeling en volledig is echt volledig. Het begint met een pedicurebehandeling waarin de nagels worden verzorgd en al het overbodige eelt en de likdoorns worden verwijderd. Vervolgens krijgt de voet een voetbadje, een scrub, een voetmaskertje en een overheerlijke voetmassage als afsluiting. Dat klinkt toch niet gek! Reken wel anderhalf uur voor deze weldaad. Mensen moeten inderdaad een afspraak maken. Niet in de maand december. Alle voeten zijn welkom

60 60 . .

61 61 . .

62 62 . .

63 63 . .

64 64 . .

65 65 . .

66 66 . .

67 67 . .

68 68 . .

69 69 . .

70 70 . .

71 > 1 Een dagdeel oppassen 2
Aanhanger met hout voor de open haard / houtkachel 3 Speciaal voor U gekookt, zitten en genieten!! 4 Een dagdeel een ervaren klusser bij U aan de slag. 5 Lekker luxe en makkelijk: borrelhapjes voor 12 personen. 6 Een dag auto met chauffeur 7 Maaien van het gazon of grasveld 8 1 dagdeel kettingzaag met “machinist” 9 Unieke halsketting, speciaal voor U 10 Organisatie van een kinderfeestje op maat. > 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

72 < > 11 Achtergrondmuziek (improvisatie – piano) 12
Workshop Paella koken bij u thuis voor 4-6 personen. 13 Schminken 14 Quilt 120 cm bij 140 cm 15 Strijkwas wegwerken 16 Een hele dag een dubbelasser aanhangwagen gebruiken 17 Aquariumadvies 18 Electriciteit / lampen aanleggen/ repareren, etc. 19 "3 keer vervoer voor bezoek ziekenhuis, o.i.d." 20 Uw naaiwerk uitbesteden? < > 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

73 < > 21 Een week een 8-persoons huisje Winterberg 22
Hulp bij het opruimen van garage/zolder en afvoer naar milieustraat 23 Een avond babysitten 24 Gigantische strijkwas en er toch geen werk aan hebben? 25 Tuinbank uit steigerhout, naar uw ontwerp / wens. 26 Poëzie aan huis: voordracht uit eigen werk 27 Volledige verzorging van een feestkapsel 28 Verwen uw voeten eens met een volledige pedicure behandeling 29 High tea voor 6 personen 30 Privé-chauffeur met auto en brandstof (1 dag) < > 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

74 < > 31 Heerlijke verzorgende pedicurebehandeling 32
Privé-concert door Paul Weijmans 33 Uw Wifi netwerk nu eens goed inrichten 34 "Opschonen van een Windows PC. " 35 Verhaal / artikel schrijven of hulp bij brieven 36 3 uur bijles exacte vakken VWO of HAVO 37 Workshop website bouwen met Wordpress 38 Vertalen Nederlands naar Engels 39 Intake plus drie coaching gesprekken. 40 8 uur database-ondersteuning MS-Access < > 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

75 41 Een hele dag een auto met privé-chauffeur. 42 3 keer een uur bijles (middelbare school) beta-vakken en/of aardrijkskunde 43 Bijles basisschool (alle vakken) 44 Omzetten analoge foto’s naar digitaal 45 3 uur bijles exacte vakken VWO of HAVO 46 Twee uur hulp op computer en software 47 Iets leuks met foto's 48 "Opschonen van een Windows PC. " 49 Hulp bij tekenen 50 "3 Uur ondersteuning met Office programma’s" < > 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

76 < > 51 Privé chauffeur met auto en evt. aanhanger (1 dagdeel) 52
PSV-Ajax of gewoon gezellig samen een wedstrijd PSV kijken 53 Workshop Geo-caching 54 Clinic trimloop 55 Een lekker middagje uit fietsen. 56 Weekend of midweek in een huisje in Zeeland. 57 Quilt 140 cm bij 200 cm 58 59 Verwen uw voeten eens met een volledige pedicure behandeling 60 < > 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

77 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 < 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70

78 Terug naar het overzicht


Download ppt "1 Een dagdeel oppassen Betty Algera biedt aan een dagdeel bij U te komen oppassen. Tijd en plaats (graag in Nuenen e.o.) in onderling overleg. €"

Verwante presentaties


Ads door Google