De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

29/03/2013. jQuery is  een JavaScript-bibliotheek die je kan integreren in je HTML-pagina.  Om animaties te maken, die SEO-vriendelijk(er) zijn  Door.

Verwante presentaties


Presentatie over: "29/03/2013. jQuery is  een JavaScript-bibliotheek die je kan integreren in je HTML-pagina.  Om animaties te maken, die SEO-vriendelijk(er) zijn  Door."— Transcript van de presentatie:

1 29/03/2013

2 jQuery is  een JavaScript-bibliotheek die je kan integreren in je HTML-pagina.  Om animaties te maken, die SEO-vriendelijk(er) zijn  Door gebruik te maken van “voorgedefinieerde scripts”

3 Wat heb je nodig?  Algemeen jQuery-script  Specifiek jQuery-script  Eventueel easing-script  CSS-bestand  HTML-code Zoek op internet een jQuery-animatie die je wenst te gebruiken Vb: http://buildinternet.com/2009/01/how-to-make-a-smooth-animated-menu-with-jquery/ Kopieer de bestanden in jouw root-folder

4  Kopieer de link naar het algemeen jQuery-script in je head-tag:  Maak (eventueel) een link naar het easing-script:  Maak een link naar de opmaak (het CSS-bestand) vb:

5  Maak een link naar het specifieke jQuery-script voor jouw animatie (vb: )  Dupliceer de HTML-code  Pas de HTML-code en CSS aan, naar jouw wensen Denk eraan dat de verwijzingen correct moeten zijn. In mijn voorbeeld staan de scripts in een folder “js” in mijn rootfolder…


Download ppt "29/03/2013. jQuery is  een JavaScript-bibliotheek die je kan integreren in je HTML-pagina.  Om animaties te maken, die SEO-vriendelijk(er) zijn  Door."

Verwante presentaties


Ads door Google