De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De tafel Servetten leggen. Linnen Servetten •Linnen servetten zijn gebruikt voor banket instellingen, tegenwoordig zijn ze een noodzakelijk onderdeel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De tafel Servetten leggen. Linnen Servetten •Linnen servetten zijn gebruikt voor banket instellingen, tegenwoordig zijn ze een noodzakelijk onderdeel."— Transcript van de presentatie:

1 De tafel Servetten leggen

2 Linnen Servetten •Linnen servetten zijn gebruikt voor banket instellingen, tegenwoordig zijn ze een noodzakelijk onderdeel in een dagelijks tafel opstelling in restaurants.

3 Decoratief vouwen van linnen servetten Linnen servetten zijn een belangrijke decoratief bestanddeel van tafels.

4 Soorten van servetten:Grootte van servetten •linnen voor de gasten: •papier 40 cm x 40 cm 50 cm x 50 cm

5 Functies van servetten  Ze beschermen de kleren van de gasten  Ze dienen voor het afvegen van de mond  Ze vormen de tafel decoratie

6 Basis voor servetten: •En patroon voor elke tafel in de zaal •Eenvoudige patronen voor het ontbijt en avondmaal •Complexe patronen zijn geschikt voor een feestelijk avondmaal en bankets

7 Vouw de verspreidde tafelkleed langs zijn diagonaal. Buig de geheel naartoe de plooi over de indentieke breedte Zet de harmonica op de tafel zodat de toppunt van de driehoek naar beneden is gedraaid. Buig de servet door het midden. Zet de gevouwen servet in de glas. Einde decoratie.

8

9 1)Vouw de verspreidde servet in drie deeltjes, start op vanaf de onderste stukje rand. 3)Vouw de bovenste hoeken diagonaal naar het middelpunt toe. 5)Draai de hoogste hoek naar boven zodat het een kegel vormt. Zet één van de eindpunten onder de vouw van de onderrand. 2)Buig de twee buiten randen naar het midden toe. 4)Draai de servet naar andere buitenzijde en de toppunt van de driehoek naar beneden toe. 6)Draai de servet zachtjes, onderscheid de randen. De decoratie is klaar.

10

11 Vouw de servet diagonaal naar boven. Vouw B en C hoek naar de toppunt C toe. Vouw de lage deel van de servet naar onderkant. Draai D en E hoeken naar achter en verbind ze. Zet de decoratie op de bord. Regeling is klaar.

12

13 Vouwen van servetten - 1

14

15

16 Vouwen van servetten - 2

17

18 Vouwen van servetten – 3

19

20 Vouwen van servetten - 4

21

22

23 Vouwen van servetten - 5

24

25


Download ppt "De tafel Servetten leggen. Linnen Servetten •Linnen servetten zijn gebruikt voor banket instellingen, tegenwoordig zijn ze een noodzakelijk onderdeel."

Verwante presentaties


Ads door Google