De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het dekken van de tafel Voltooiing. Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het dekken van de tafel Voltooiing. Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter."— Transcript van de presentatie:

1 Het dekken van de tafel Voltooiing

2 Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter en alternatieven Asbak (Als het restaurant roken toestaat) Tafel nummer Bloemen tafel center

3 Decoratie van tafels Tafel decoratie moet aangepast zijn aan de karakter van viering. De decoratie moet zijn: smaakvol elegant In harmonie met de linnen en de tafelwerk.

4 Onthoud De tafel mag niet overladen in overeenstemming met de principe: hoe rijker het servies, de meer bescheiden decoratie en omgekeerd. Decoratief elementen moeten aanpassend zijn met de decoratie interieur. Het regelen van de decoratie moet beginnen met het midden van de tafel.

5 Men moet uitsluitend snijbloemen gebruiken welke stuifmeel tijdens het dekken van de tafel niet ontladen, en gebruik alleen die van weinig geur. Decoratief elementen: tafelkleden Linten kaarsen naamkaartjes spiegels bloemen decoratief linten schelp ballonnen

6 Decoratie met bloemen

7

8 Buffet tafel

9 Extra elementen:  specerijen  kachels  Bord deksels  spiegels  brood manden  vinger kom  flessenkoelers  naamkaartjes  nummers

10 Wijn mand Brood mand

11 Menage / Specerijen verwarmer

12 Bord deksel Flessenkoeler

13 Nummers Naamkaartjes

14 Vinger kom Decoratie in de spiegel

15

16 De extra elementen op de tafels zetten

17

18

19

20

21

22 Bloemen kunnen op verschillende manieren op de tafel gezet worden: Als samenstelling krans Afzonderlijke componenten

23 Het dekken van tafels voor een viering Kerstmis Pasen

24 Kerstmis tafel

25 Bruiloft ontvangst

26

27 Doop Eerst heilige communie

28 Andere gelegenheden

29

30

31


Download ppt "Het dekken van de tafel Voltooiing. Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter."

Verwante presentaties


Ads door Google