De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Reisgids voor België….

Verwante presentaties


Presentatie over: "Reisgids voor België…."— Transcript van de presentatie:

1 Reisgids voor België…

2 Europees land bevolkt door Belgen.
Buurlanden zijn Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. In het Noorden de Noordzee!!!!

3 België is 32. 000 km² groot waarvan er 20
België is km² groot waarvan er beplant zijn met aardappelen. De rest zijn voornamelijk autowegen die tijdens de nacht, wanneer niemand rijdt, helverlicht zijn en waarop het land trots is.

4 Klimaat: Het regent tijdens de winter en in de rest van het jaar!

5 de rest is geimporteerd uit landen zoals Arabie, Indië, Noord-Afrika
België heeft ongeveer inwoners waarvan een klein deel echte Belgen, de rest is geimporteerd uit landen zoals Arabie, Indië, Noord-Afrika en andere bananestreken. Deze volkeren ondermijnen de economie door op des Belgen’s zweet te leven, te agresseren en manipuleren!

6 Er wordt gegoocheld met de letters ch, g en/of h.
De meerderheid praat Vlaams, het is een mengsel van Nederlands, Duits en Frans. Er wordt gegoocheld met de letters ch, g en/of h.

7 De rest van de bevolking denkt dat ze Frans spreken,
maar dan met een afschuwelijk accent en met woorden die niet in de Franse woordenboeken voorkomen zoals 70, 90 enz;

8 België is met een tgv-vaart aan het verdwijnen..
De Vlamingen en Walen staan enkel nog samen op de vlag. Vlamingen zijn katholieken en seksueel geobsedeerd. Walen zijn socialisten en seksueel geobsedeerd. Brusselaars zijn moslims en seksueel geobsedeerd..

9 De cultuur bestaat uit de aardappels, konijnen en dioxinekippen.
Industrie uit het invriezen van de frieten, mayonnaisefabrieken, chocolade en bars of café’s. Belgie is het land met het meest aantal café’s per inwoners. De typische maaltijd bestaat uit friet-biefstuk met mayonnaise en een liter bier, Belgisch bier is het beste van de wereld!!!

10 België is een monarchie, de koning heeft niets te zeggen
en de ministers ook niet. Belgie heeft zeven parlementen en zes regeringen (werkend of niet) zodat er nooit ernstige beslissingen kunnen genomen worden, alleen over hun vakantie en wedde zijn ze vlug akkoord! Daarom wordt België gegijzeld door grote internationale organisaties en onnodige gevaarlijke instellingen zoals oa de Nato die gevestigd is in Brussel.

11 Brugge is beroemd om zijn reien en bezienswaardigheden.
Brussel om zijn Grote Markt die in feite één van de kleinste is op wereldvlak. Manneke Pis, een jongen die in’t openbaar staat te plassen, probeer het zelf en je vliegt de bak in. En dan Binche, bekend om zijn carnaval waarbij appelsienen naar de mensen worden gegooid, 6 weken aan een stuk, iedere zondag.

12 Goedendag zeggen: In het Frans bonjour, in het Vlaams een gemompel dat moeilijk te begrijpen is. Meisjes kussen: Voorzichtig in België, je geeft ofwel één kus of drie, indien je er twee of vier geeft wordt je versleten als seksueel geobsedeerd! Mannen kussen: In Wallonié is kussen onder vrienden, alhoewel bizar, héél gewoon. In Vlaanderen kunnen ze daar niet mee lachen en dus uit den boze.

13 Om te reizen in België hoef je niet inge-ent te zijn.
Toch moet je voorzorgen nemen tegen maagpijn of een houten kop in de morgen, reden daarvan is dat éénmaal je aan de talrijke biertjes begint te proeven je niet kunt stoppen tot je de man met de hamer tegenkomt.

14 De beroemdste Belgen zijn:
Albert I, Enzo Scifo, Marc Dutroux, Plastic Bertrand, Jacques Brel, Eddy Merckx, Jacky Ickx, vele duivenmelkers, Georges Simenon, Hugo Claus. Als je die laatste twee niet kent, wel het zijn geen pedofielen of voetballers, dus… Maar alle Belgen zijn super symphatiek, vriendelijk en houden van feesten onder vrienden om gelijk welke reden. Als je van feesten houdt, kom dan gerust naar België, zolang het nog bestaat want het einde is nabij….

15 Tenminste....bijna, maar nog niet helemaal.
Koning Albert II heeft Elio di Rupo na 536 dagen onderhandelen tot premier benoemd... Dus lijkt het land van de ondergang gered... Maar niet volgens Filip Dewinter, integendeel zelfs!!! Filip dreigde naar Namibië te zullen verhuizen wanneer Di Rupio premier zou worden, maar hij offert zich nu op omdat Elio niet welkom is in Vlaanderen!!

16 Dus ook jij bent nog steeds van harte welkom in het mooie België!!!


Download ppt "Reisgids voor België…."

Verwante presentaties


Ads door Google