De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STARTDOCUMENT PETJE OP PETJE AF WANNEER MOET HET STARTDOCUMENT WORDEN INGELEVERD TIJDENS DE STAGE? Petje op: eind week 2 van de stage Petje af: eind.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STARTDOCUMENT PETJE OP PETJE AF WANNEER MOET HET STARTDOCUMENT WORDEN INGELEVERD TIJDENS DE STAGE? Petje op: eind week 2 van de stage Petje af: eind."— Transcript van de presentatie:

1

2 STARTDOCUMENT PETJE OP PETJE AF

3 WANNEER MOET HET STARTDOCUMENT WORDEN INGELEVERD TIJDENS DE STAGE? Petje op: eind week 2 van de stage Petje af: eind week 3 van de stage Petje op: eind week 2 van de stage

4 OP WELK MOMENT WORDT DE INHOUD VAN HET STARTDOCUMENT BEOORDEELD? Petje op: in week 3 van de stage Petje af: tijdens de 1 e beoordeling

5 HOE WERKT DIT DAN VOOR TWEEDEJAARS STUDENTEN WAAR JE NIET AANWEZIG BENT BIJ DE 1 E BEOORDELING? Petje op: je hebt n.a.v. het startdocument contact met de werkbegeleider voorafgaand aan de 1 e beoordeling Petje af: er vind geen beoordeling plaats want ik ben bij de 1 e beoordeling niet aanwezig Petje op: je hebt n.a.v. het startdocument contact met de werkbegeleider voorafgaand aan de 1 e beoordeling

6 ALS IK GEEN STARTDOCUMENT HEB ONTVANGEN VAN DE STUDENT DAN.... Petje op: - 1x laatste waarschuwing (als je dat niet al gedaan hebt) met daarin de boodschap dat het document uiterlijk eind week 3 op vrijdag ingeleverd moet zijn - dan nog te laat of niet ingeleverd: onderwerp van gesprek tijdens 1e beoordeling. Petje af: Je geeft de student een onvoldoende startdocument en laat de student stoppen met de stage. Petje op: - 1x laatste waarschuwing (als je dat niet al gedaan hebt) met daarin de boodschap dat het document uiterlijk eind week 3 op vrijdag ingeleverd moet zijn - dan nog te laat of niet ingeleverd: onderwerp van gesprek tijdens 1e beoordeling.

7 OP WELKE WIJZE WORDT DE STAGE VAN DE STUDENT DUIDELIJK IN DE LEERACTIVITEITEN? Petje op: de student maakt algemene leeractiviteiten die voor elke stage gebruikt kunnen worden. Petje af: in de leeractiviteiten zijn de afdeling en categorie patienten zichtbaar genoteerd.

8 BESPREEKMOMENT 1 BEOORDELEN

9 Hoe leggen we de verantwoordelijkheid primair bij de student? -Geef 2 mogelijkheden hiervoor. -Op welke manier kan de student het startdocument gebruiken om haar eigen leerproces in te richten?

10 BESPREEKMOMENT 2

11 BESPREEK MET ELKAAR IN KLEINE GROEPEN: 1.Is er tijd ingeruimd om de beoordelingsgesprekken voor te bespreken? 2.Op welke manier laat je het beoodelingsgesprek beginnen? 3.Op welke wijze geef je student feedback op de presentatie? 4.Op welke manier geef je feedback op het gemaakte startdocument en op welk moment in de beoordeling? 5.Op welke wijze laat je de theorie en praktijk in het gesprek aan de orde komen en wat verwacht je daarbij van de student?

12 AFRONDING EVALUATIE EN VRAGEN?


Download ppt "STARTDOCUMENT PETJE OP PETJE AF WANNEER MOET HET STARTDOCUMENT WORDEN INGELEVERD TIJDENS DE STAGE? Petje op: eind week 2 van de stage Petje af: eind."

Verwante presentaties


Ads door Google