De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Medewerkersavond 17-01-2013 Welkom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Medewerkersavond 17-01-2013 Welkom."— Transcript van de presentatie:

1 Medewerkersavond Welkom

2 Even voorstellen Coördinatie team: Michel Elslo: Programma en Thema
Rick van Beers: Algemeen, Jury en Werkploeg Jort Mentink: Horeca, Financiën, EHBO en Website Michel Elslo: Programma en Thema Antoinette Gilding: Regiocontacten

3 Even kort terug blikken

4 Thema

5 Thema Verhaal Beckrock is totaal verwoest door een kudde mammoeten. Dit komt doordat Bambam en Pebbles zijn wezen joyriden en door het hek van de steengroeve zijn gereden. Hierdoor zijn de mammoeten ontsnapt. Alle wijken zijn verwoest. De scouts zijn de hulptroepen (aannemer) om Beckrock op te bouwen. Tijdens de sluiting is de feestelijke opening van het nieuwe Beckrock.

6 Thema Subkampen NOG IN TE VULLEN

7

8 Subkampen Subkampleiding dient te zorgen voor eigen
materiaal en kleding t.b.v. het thema. Probeer ook je subkamp in het thema aan te kleden.

9 Subkampen Materialen die je zelf moet/kunt verzorgen: Subkamp tent
Stoeltjes oid Tafeltje (erg makkelijk) Industriebrander Grote pan Mededelingenbord

10 Werkploeg Ook dit jaar zijn er weer mensen bereid deel te nemen aan de RSW als werkploeg. De werkploeg werkt volgens een eigen draaiboek. Om de RSW soepel te laten verlopen is het zeer belangrijk dat de werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd worden

11 (te noemen: medewerkers)
Kampregels Werkploeg , leiding en medewerkers (te noemen: medewerkers) Aanmelden: Na aankomst moet iedereen zich melden bij de Schuur. Vraag naar Jort. Na betaling van de € 12,50 medewerkersbijdrage krijg je een eigen medewerkerskaart en 5 consumptiebonnen. Kamperen: Medewerkers moeten voor hun eigen slaapgelegenheid zorgen. Alle medewerkers kunnen hun tent opzetten op het medewerkersterrein. Eten en Drinken: Met de medewerkerskaart kun je bij de schuur terecht voor je natje en droogje. De gehele dag is er gratis koffie, thee en ranja te krijgen bij de schuur.

12 (te noemen: medewerkers)
Kampregels Werkploeg , leiding en medewerkers (te noemen: medewerkers) Bar en Alcohol: De enige plaats waar alcohol gedronken mag worden is de bar in de schuur. Hier is voldoende te krijgen en voor iedereen wat wils. Het is dus NIET toegestaan, eigen alcoholische dranken mee te nemen. Roken: Aangezien we met jeugdleden op kamp zijn is het niet toegestaan om te roken waar zij bij zijn. Prima rookplaatsen zijn bijvoorbeeld: de kampvuurkuil (buiten de evenementen om) of bij je eigen tent.

13 (te noemen: medewerkers)
Kampregels Werkploeg , leiding en medewerkers (te noemen: medewerkers) Parkeren: Beundersveld is verboden voor auto’s. Voor een aantal auto’s wordt een uitzondering gemaakt. Bijvoorbeeld voor de EHBO. Alle andere auto’s moeten worden geparkeerd aan de Torendijk aan de zijde van het kampeerterrein. Contact met de deelnemers: De RSW is natuurlijk ook een wedstrijd. Alleen de subkampleiding kan in sommige gevallen de scouts helpen. Daarmee wordt niet die scout bedoeld die de weg kwijt is! Tijdens de RSW is er een “kijkmoment” ingelast. Dit is het enige moment dat medewerkers kunnen gaan kijken op de subkampen.

14 Materiaal en bagage Donderdag 18 april kan er bagage worden gebracht van – uur. De bagage kan centraal op Beundersveld worden neergelegd. LET OP!! Dit gebeurt beslist alleen op eigen risico! Er zijn ook ‘s nachts geen mensen op dit veld aanwezig. Denk wel aan een dekzeil in geval van slecht weer. Bagage mag natuurlijk ook gewoon vrijdag worden meegenomen. De enige toegangsweg is via het zandpad aan de Torendijk . Op vrijdag worden er vanaf uur geen auto’s meer op het terrein toegelaten . Zorg ervoor dat de bagage en materialen met een aanhanger het terrein op kunnen worden gebracht. Er zijn GEEN bagagekarren .

15 EHBO Tijdens de gehele RSW is op het terrein een EHBO post bezet.
Net als vorig jaar blijft nu ook ‘s nachts de EHBO tent bezet. Wij willen wat afspraken maken t.a.v. de EHBO: Speel medische informatie altijd door naar de EHBO Mocht er iets aan de hand zijn met deelnemers. Stuur deze dan door naar de EHBO! Medische gegevens zijn bekend bij de EHBO Medicijnen kunnen ter bewaring afgegeven worden bij de EHBO Overdag is de EHBO voor alles bereikbaar.

16 EHBO De EHBO is gedurende de gehele RSW actief!
Wanneer er scouts op het subkamp zijn is de post bezet. Bij activiteiten is ook daar de EHBO aanwezig. Gebruik altijd je “boeren verstand” Met heimwee kan de EHBO net zoveel als ieder ander. Voor de kleine verwondingen (pleister) komen er pleisters op de subkampen te liggen. Er zijnop het kampeerterrein parkeerplaatsen voor de EHBO gereserveerd. Deze svp vrij laten!!

17 Programma Donderdag 18 april: Evt. brengen bagage 2000-2100 uur
Subkampen kunnen evt. beginnen met opbouwen Programma Vrijdag 19 april: 1200 uur Subkamp leiding aanwezig 1700 uur Eten uur Aankomst scouts Zaterdag 20 april: 1000 uur Start hike 2000 uur Spel 2200 uur Kampvuurprogramma Zondag 21 april: 0915 uur Kijkmoment voor de medewerkers 1000 uur Spel 1200 uur Start afbraak 1500 uur Sluiting

18 Medewerkers werkploeg
Gezocht Programma makers Juryleden Subkampleden Medewerkers werkploeg Communicatie medewerker

19 Vragen?

20 Bedankt voor de aandacht!
En niet vergeten!! 19 t/m 21 april Beundersveld te Beckum


Download ppt "Medewerkersavond 17-01-2013 Welkom."

Verwante presentaties


Ads door Google