De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de doelstelling van Gam Care - Askimo staat de zelfredzaamheid - Self Supporting – Daarom willen wij in samenwerking met onze locale partners beginnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de doelstelling van Gam Care - Askimo staat de zelfredzaamheid - Self Supporting – Daarom willen wij in samenwerking met onze locale partners beginnen."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de doelstelling van Gam Care - Askimo staat de zelfredzaamheid - Self Supporting – Daarom willen wij in samenwerking met onze locale partners beginnen met een kleine meubelwerkplaats in Chisinau. Dank zij Koen Heeren van SpaMol – Alfa Industrie kunnen wij beschikken oven de nodige ruimte om deze werkplaats te starten. Het is in de bedoeling dat in deze atelier de nodige meubels gemaakt zullen worden voor de projecten van onze Moldova partners. Wij hebben geluk dat wij nog steeds kunnen rekenen op geschonken basismaterialen, en de nodige fittings, maar vooral meubelcolli’s van Recor Hasselt en Ikea Dis Genk. Op dit ogenblik heeft GaM Care en hun partners een samenwerking met de enigste technische houtbewerkingschool in Moldova. Ook na het opstarten van onze eigen schrijnwerkerij zullen wij de samenwerking blijven verder zetten, want wij zijn de enigste leveranciers van alle basisproducten om projectmeubelen te maken in de technische school. Met de bijzondere steun van het Charity fond van GL International en MAX maakt Mogelijk kunnen wij de aankoop doen van de nodige machines bij Mobatech in Goirle Nl. De Heer Ghislain Lenaers – Ere Consul Moldova organiseert elk jaar een Charity avond t v v De GaM Care projecten in Moldova, vooral om de vele humanitaire transporten te helpen financieren. Daar het aanbod van de humanitaire goederen is elk groter, daarom kunnen wij vele projecten van onze andere Moldova partners ondersteunen, en deze partners steunen tevens GaM Care. GaM Care Belgium en Askimo Nederland hebben gezamenlijke projecten in Moldova

3 Wij danken Koen Heeren van Alpha Industries – SpaMoll Voor deze loods waar ook de wood atelier gaat starten

4 Onze oprechte DANK aan: Hasselt

5 Formaatzaag SCM S 350 WS Charity - Woodwork Atelier - Chisinau MD

6 Draagbare kantenverlijmer met lijmbak (PEB150) Draagbare kantenverlijmer met lijmbak om PVC, ABS, melamine en veneer met vooraf gesneden bandjes te verlijmen. Deze machine is geschikt om alle vormen te verlijmen. Makkelijk en snel instellen van de dikte van de tape en makkelijk aan te passen aan de hoogte van het paneel. Automatische aanvoer van de tape met manuele controle en gemotoriseerde roller voor precieze en snelle verlijming. Electronische instelling van de temperatuur. Regeling van de lijmtoevoer mogelijk. 2.500 euro Handig in gebruik en snel instelbaar GaM Care zoekt nog een sponsor voor een draagbare KANTENVERLIJMER Wie dit project financieel KAN en WIL steunen – graag mail mij aub hugo@gamcarebelgium.be

7

8


Download ppt "In de doelstelling van Gam Care - Askimo staat de zelfredzaamheid - Self Supporting – Daarom willen wij in samenwerking met onze locale partners beginnen."

Verwante presentaties


Ads door Google