De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Weekend La descente de la Lesse (Awagne) 24-26 augustus 2007 Tijd voor een koffie… eerste halte en treffen met Marleen & Willy Met de vlam in de pijp scheuren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Weekend La descente de la Lesse (Awagne) 24-26 augustus 2007 Tijd voor een koffie… eerste halte en treffen met Marleen & Willy Met de vlam in de pijp scheuren."— Transcript van de presentatie:

1 Weekend La descente de la Lesse (Awagne) 24-26 augustus 2007 Tijd voor een koffie… eerste halte en treffen met Marleen & Willy Met de vlam in de pijp scheuren we langs de autostrade in de auto van Jean-Pierre & Marie-Christine… we missen Eddy & Ginette en SMS-sen een ‘spoedig herstelbericht’ naar Ginette.

2 Halte in Spontin Hapje aan het zonovergoten terras ‘Au Cheval Blanc’. Na een lekkere Kirr… savoureert Marleen een knapperige Croque Monsieur, Willy geeft de voorkeur aan een spiesje met scampi, Jean-Pierre aan een rijkelijk versierde truite ardennaise, en Marie-Christine en ik hebben nog nooit zo’n heerlijke frisse mix van salade, tomaat en Mozzarella voorgeschoteld gekregen.

3 Aankomst in Awagne, ‘Gîte à l’Etalon noir’ ( http://www.etalon-noir.be/) http://www.etalon-noir.be/ The dogs are socializing: •Google (hond van Shirley & Pepijn) •Droopie (hond van Marleen & Willy •Sammy (hond van Marie-Christine & Jean-Pierre

4 Boodschappen doen in het mooie Dinant… mannen voorop met de boodschappentassen, wie durft hier nu nog over rollenpatronen praten?

5 Marie-Christine has a secret Dinant lover…  under the wachtful eye of J.-P. Ondertussen is het jonge volkje in de gîte aangekomen… Katrien & Steve & Axelle…

6 Liesbet, Joeri en Briek…

7 Genieten van de tuin, de heerlijke kruidengeuren uit de keuken, de kwieke babbel van Katrien en Liesbet, de verhalen van Jean-Pierre over spinnen, scheerzeep aan het plafond, de zonnebril van Droopy, de Scrabble…

8 Niet vergeten waarvoor we hier eigenlijk gekomen zijn… •wedstrijd van 21,9 km in de prachtige valleien van de Lesse en de Maas langs de ‘Côte de Clinchamps’, het dorpje van Gendron, de ‘Aiguilles de Chaleux’, het kasteel van Walzin, de ‘Pont St. Jean’ in Anseremme en Rocher Bayard met aankomst in het centrum van Dinant. •recreatieloop ‘Gendron-Dinant’ 13,1 km Inschrijving en ophaling van chip van Jean-Pierre, Steve en Willy voor de 21,9 km en Inschrijving van Joeri en Shirley voor de 13,1 km Hier en daar ook rare snuiters in de straten van Dinant.

9 Daarna, nog wat slenteren in de straten van Dinant… music is in the air everywhere!

10 P.S. En als je op zoek bent naar sexy lingerie… then Dinant is the place to be ;-)

11 Na een lekker bord spaghetti ‘s avonds, een zalige nachtrust dankzij ons aller hartendief Briek ;-), na de knapperige broodjes aan de ontbijttafel die Jean-Pierre bij het ochtendgloren uit Dinant gehaald heeft, zijn onze sportieve reisgenoten er op zondagmorgen 26 augustus helemaal klaar voor…

12 Toon & Rita zijn ondertussen ook aangekomen… Als iedereen er is, samen de bus op, richting vertrekpunt.

13 Wachten op de aankomsten… babbelen in de zon met Marleen, Marie-Christine, Bart en Katrien, die net even te laat waren voor de inschrijving en deelname aan de wedstrijd van Bart. Eerste aankomsten na een loodzware loop…

14 Aankomst Joeri.Aankomst Rita & Toon Aankomst Shirley.Aankomst Steve En daar zijn ze dan… ze hebben het toch maar weer gedaan hé.

15 Aankomst Willy.Aankomst Jean-Pierre. En hier komen we dan aan het einde van deze mooie dagen. We nemen afscheid en na een hapje in de late avondzon pakken we de koffers in en rijden huiswaarts… home sweet home. Met dank aan Jean-Pierre & Marie-Christine voor het vele voorbereidingswerk van dit prachtige weekend.


Download ppt "Weekend La descente de la Lesse (Awagne) 24-26 augustus 2007 Tijd voor een koffie… eerste halte en treffen met Marleen & Willy Met de vlam in de pijp scheuren."

Verwante presentaties


Ads door Google