De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schoonheidsinstituut Korbeek-Losestraat 62B Bierbeek

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schoonheidsinstituut Korbeek-Losestraat 62B Bierbeek"— Transcript van de presentatie:

1 Schoonheidsinstituut Korbeek-Losestraat 62B - 3360 Bierbeek
Wellness Amethyst Tel.: 016/ gsm: 0496/924331 Korbeek-Losestraat 62B Bierbeek

2 Kleuranalyse Kun je alle kleuren dragen en er geweldig uitzien?
Heb je een kast vol kleren, maar niets om aan te trekken? Hangen er miskopen in je kleerkast? Als je winkelt, weet je dan wat je wilt, of loop je doelloos te zoeken? Weet je zeker dat alles dat je koopt fantastisch is en bij de rest van je garderobe zal passen? Koop je teveel make-up, of juist helemaal geen omdat je niet weet wat er precies bij je past? Als je je haar verft, weet je dan zeker dat de kleur die je daarvoor gebruikt de meest flatteuze tint is? Wat is je gevoel met kleur?

3 Kleurdoeken voor een analyse

4 Waarom een kleuranalyse?
Als je regelmatig twijfelt of de kleur die je draagt wel voor je werkt, of als je je onzeker voelt bij het winkelen, maar zeker ook als je kleding in de kast hebt liggen die je zelden aantrekt, dan zal een kleurenanalyse uitkomst bieden. Tijdens de kleurenanalyse gaan we stapsgewijs op zoek naar de harmonie tussen je eigen uiterlijk aan de ene kant, en de kleuren van de kleding van de andere kant. Na de kleurenanalyse word je opgemaakt in de kleuren die het beste bij je passen.

5 De 3 grote voordelen van het gebruik van je eigen seizoenskleuren zijn:
geldbesparing (geen miskopen meer, met minder kledingstukken zijn meer combinaties mogelijk); tijdbesparing (door een beter kleureninzicht kijk je in de winkel voortaan alleen maar naar je “eigen” kleuren); ontelbare kleurencombinaties (alle kleuren uit je palet zijn te combineren, er zal niets meer “vloeken”).

6 Een kleurenanalyse zal je veel tijd en geld besparen
Tijdens het winkelen zul je merken dat je gericht gaat zoeken naar je meest voordelige kleuren. Je zult merken dat je uiteindelijk geld gaat besparen omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn met de kleding in je garderobe.

7 De 4 seizoentypen .... Lente Denk aan het jonge heldere groen van het nieuwe gras, de rode en gele voorjaarsbloemen en de pastelkleurige bloesems aan de bomen. De kleuren van de lente zijn warm, zacht, licht en helder.

8 De 4 seizoentypen .... Zomer In de zomer kan er door de warmte en het felle licht een nevelige waas over de kleuren komen. Denk ook aan het zand en alle mogelijke kleuren aqua kleuren van de zee en de lucht. De kleuren van de zomer zijn koel en gedempt.

9 De 4 seizoentypen .... Herfst
De natuur kleurt roodbruin, donkergeel en diepgroen. Dit is het seizoen van de oogst: denk aan het gouden koren, de rode appels, de oranjegele pompoenen. De herfstkleuren hebben diepe, warme grondtonen.

10 De 4 seizoentypen .... Winter
Als het vriest dat het kraakt lijken alle kleuren heel helder, en ziet men grote contrasten, bijvoorbeeld als er sneeuw ligt. De kleuren van de winter zijn ook ijstinten als ijsblauw of -roze: koel en helder.

11 Kleurenwaaier ... Handig in de handtas!

12 Aloë Vera: Make-up Hoe fraai je je make-up ook aanbrengt, als de kleuren niet goed zijn zie je er zonder make-up waarschijnlijk beter uit! We hebben kleuren nodig die aansluiten bij de kleur van onze huid, geen kleuren die ermee contrasteren. Dit geeft meer rust en zorgt voor een harmonisch geheel. Deze kleuren zullen automatisch uitstekend bij je kleding passen, omdat die ook is afgestemd op huid-, oog- en haarkleur. 

13 Haarkleur De meeste vrouwen voelen zich niet prettig als hun haar niet goed zit. Zelfs als je perfect bent opgemaakt en gekleed kun je het gevoel hebben dat het niet áf is als je kapsel niet in orde is.  Bij het haar draait het om 2 dingen: de kleur en de coupe.  De coupe zorgt voor de vorm, en de kleur moet harmoniëren met de kleur van de huid en de ogen. Je natuurlijke haarkleur zal meestal de mooiste zijn, maar er zijn vrouwen die hun grijze haren willen camoufleren of gewoonweg hun haarkleur wat willen opfleuren.  Als je niet teveel afwijkt van je eigen haarkleur zit je over het algemeen goed. Bij een verkeerde kleur zal je huid er vaal, bleek of grauw uitzien. 

14 Oogschaduw die bij je ogen past Zoek je een oogschaduw die past bij de kleur van je ogen? ....Aloë Vera laat je ogen stralen... Voor blauwe of grijze ogen: 1. Altijd goed: taupe, grijs, violet, paars, donker blauw (een tint donkerder dan de kleur van je ogen laat ze pas echt blauw lijken), zwart (meng het met helder blauw voor een 'smoky' effect) 2. Iets aparter: zilver, turquoise, fucsia (haalt iedere tint blauw op) Groene of groenbruine ogen: 1. Altijd goed: bruin, abrikoos, paars, khaki or mosgroen (omdat ze tot dezelfde kleurfamilie horen lichten ze groene ogen op) 2. Iets aparter: goud, lime, grasgroen, helder paars (super modern) Bruine ogen 1. Altijd goed: koper, brons, champagne (is het zelfde als zachtroze met een beetje abrikoos), bruin (voor de reebruine ogen look), beige, khaki-groen 2. Iets aparter: zalm, koningsblauw, knalroze, lime. Alle ogen: 1. Altijd goed: blauwe of grijze basis en een lichtblauwe of lichtgrijze kleur daarboven. 2. Iets aparter: zilveren oogschaduw met glitter.

15 Korbeek-Losestraat 62B - 3360 Bierbeek
met dank voor uw aandacht Tel.: 016/ gsm: 0496/924331 Korbeek-Losestraat 62B Bierbeek


Download ppt "Schoonheidsinstituut Korbeek-Losestraat 62B Bierbeek"

Verwante presentaties


Ads door Google