De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Gerenommeerde Europese distributeurs, fabrikanten, tegelzetbedrijven en hun organisaties ontwikkelden een informatiepakket over de fascinerende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Gerenommeerde Europese distributeurs, fabrikanten, tegelzetbedrijven en hun organisaties ontwikkelden een informatiepakket over de fascinerende."— Transcript van de presentatie:

1

2 Welkom

3 Gerenommeerde Europese distributeurs, fabrikanten, tegelzetbedrijven en hun organisaties ontwikkelden een informatiepakket over de fascinerende wereld van de tegel onder de titel Meerwaarde van tegels, bestaande uit de concepten Gezond wonen met tegels en Energie besparen met tegels. Samengevat: tegels bestaan al duizenden jaren, maar ze vormen nog altijd een innovatief product dat een verrassende bijdrage kan leveren aan een gezonde, milieu-verantwoord verwarmde (of gekoelde!) en prachtig vormgegeven woonomgeving.

4 Partners.

5 Hygiënisch en robuust Houdt geen geur vast… en neemt geen geur op Vrij van schadelijke stoffen Optimaal tegen allergie

6 Meer informatie op de website: www.gezond-wonen- met-tegels.nl

7 Reduceert de energiekosten Geschikt voor passief koelen Tegels en vloerverwarming: het perfecte koppel ! Goede opslag zonnewarmte in de winter

8 Meer informatie op de website: www.energie-besparen- met-tegels.nl

9 Deelnemers: Stand 7


Download ppt "Welkom Gerenommeerde Europese distributeurs, fabrikanten, tegelzetbedrijven en hun organisaties ontwikkelden een informatiepakket over de fascinerende."

Verwante presentaties


Ads door Google