De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inzet universitaire studenten op de werkvloer

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inzet universitaire studenten op de werkvloer"— Transcript van de presentatie:

1 Inzet universitaire studenten op de werkvloer

2 Programma Voorstellen Hoe is het idee ontstaan?
Een student aan het woord. Hoe zijn we te werk gegaan? Discussie Toekomstperspectief Afronding Vragen stellen tussendoor mag NB Voorstellen: eerst over sHL dan de workshopgevers

3 ‘s Heeren Loo 13.000 medewerkers 9000 clienten Landelijk werkend
Kernwaarden: respect, verbondenheid, geborgenheid en verantwoordelijkheid Niet werkzaam in Limburg en Zeeland Bij voorstellen vraag ik of een ieder naam, functie en vakdiscipline wil melden. Dit geeft ook meteen aan wat je rol/inbreng in het project was.

4 Een student aan het woord 3. Ondernomen stappen
Ontstaan van het idee Een student aan het woord 3. Ondernomen stappen Samenstelling projectgroep Contact universiteiten Dossieronderzoek 4. Meerwaarde van het project Ontstaan van het idee. Frans zegt: we zullen aten zien hoe dit idee is ontstaan. Het begon aan de keukentafel (zet theepot en glazen klaar),Wijnand en Judith neem plaats. Daarna kort interview met Judith. Vragen zijn dan: hoe heb jij je tijdens je studie op het werkveld georiënteerd? - was dat lastig? - hoe deden medestudenten dat? - je hebt dit idee vast met anderen studenten gedeeld, hoe reageerden die? kan het echt meewaarde bieden of is het vooral een leuke bijverdienste die ook nog goed op je CV staat? waarom zou jij (en andere studenten) tijdens de studie graag in de zorg willen werken? Serveren op een terras is toch veel leuker, even echt iets anders doen?

5 Aantal vragen uit de enquête
Wat studeer je? Welk studiejaar? Heb je een bijbaan? Bijbaan in de zorg? Zo ja, heb je cliëntencontact? Heb je interesse in bijbaan in de zorg? Bereidheid cursus te volgen? Zie je bijbaan in zorg als meerwaarde voor CV? Kan bijbaan in de zorg bijdrage aan je functioneren binnen de functie die je gaat uitoefenen na je afstuderen? Paar vragen laten zien om een idee van de enquête te geven.

6 kwaliteitsborging Inhoud leergang Begeleiding studenten
Belangrijke competenties Vraag aan Judith: hoe klinkt jou dit in de oren? Denk je dat de studenten hier voor warm lopen als we het zo vormgeven? NB Uitdraai van de leergang is beschikbaar.

7 Wordt de client hier beter van?
Discussie

8 Toekomstperspectief

9 Feedback vanuit de zaal
Afronding Feedback vanuit de zaal

10 Dank voor jullie komst


Download ppt "Inzet universitaire studenten op de werkvloer"

Verwante presentaties


Ads door Google