De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben Elise Baeten geboren te Wetteren op 6 oktober 1992.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben Elise Baeten geboren te Wetteren op 6 oktober 1992."— Transcript van de presentatie:

1 Ik ben Elise Baeten geboren te Wetteren op 6 oktober 1992.

2 Mijn gezin

3 Ik woon alleen lekker knus in een appartement te Wetteren.

4 Voor ik aan deze studie begon heb ik vier jaar als kinderverzorgster gewerkt in een kinderdagverblijf.

5 Mijn hobby: Krav Maga zelfverdedigingssport.
Dit zijn technieken uit de Israëlische oorlog Ik heb voor deze sport gekozen omdat ik iemand ben die rap bang is alleen. Een andere reden is ook omdat ik helemaal dicht klap als er iemand tegen me roept. Krav Maga training maakt je hard, en leert je om met deze dingen om te gaan. Het maakt me sterker.

6 Mijn Sterretje. In heb ik een heel moeilijke tijd gehad. Tijdens mijn opname had ik een zeer goede vriendin, we deden de gekste dingen samen en konden onze harten luchten bij elkaar. Maar ze is nu niet meer… Dit doet nog elke dag pijn. Mijn tattoo betekent zoveel meer dan enkel het woord ‘imagine”’. Ik heb deze samen met haar laten zetten.

7 Mijn vrienden die een hele grote steun voor me zijn.

8 Pauline en Yusuf hebben samen een dochtertje waar ik tante van ben
Pauline en Yusuf hebben samen een dochtertje waar ik tante van ben. Telkens ik haar zie verschijnt er een lach op mijn gezicht.

9 Mijn Moppy!

10 Als laatste wil ik graag nog even zeggen waarom ik gekozen heb voor de opleiding Toegepaste Psychologie. Ik heb nooit echt goed geweten wat ik wou gaan studeren ik ben dan maar gaan werken als kinderverzorgster. Na mijn opname wou ik graag een nieuwe start beginnen. Ik heb gekozen voor toegepaste psychologie omdat het mij enorm boeit waar bepaald gedrag van komt. Ook wil ik graag mijn ervaringen delen. Ik heb nog steeds last van depressies maar dit wordt onderdrukt met medicatie. Daar ben ik zo dankbaar voor, dat ik nu gewoon door het leven kan gaan.

11


Download ppt "Ik ben Elise Baeten geboren te Wetteren op 6 oktober 1992."

Verwante presentaties


Ads door Google