De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

God verbindt zich aan mensen die in hun eigen cultuur actief met hoofd, hart en handen principiële keuzes durven maken. Waarom gegijzeld? Uit je comfortzone.

Verwante presentaties


Presentatie over: "God verbindt zich aan mensen die in hun eigen cultuur actief met hoofd, hart en handen principiële keuzes durven maken. Waarom gegijzeld? Uit je comfortzone."— Transcript van de presentatie:

1 God verbindt zich aan mensen die in hun eigen cultuur actief met hoofd, hart en handen principiële keuzes durven maken. Waarom gegijzeld? Uit je comfortzone Waar zet jij de piketpaaltjes? waar is God?

2 Waarom gegijzeld? Het hart was eruit Geloof als een contract God komt zijn verplichtingen na God is met ons

3 Uit je comfortzone De vier vrienden in een totaal andere cultuur Verplichte integratiecursus God of ….goden… Wat te doen met de boerka?? Integratie…met behoud van eigen identiteit

4 Waar zet jij de piketpaaltjes? Wat is voor jou de kern, onopgeefbaar, waar zet jij de grens? Als klokkenluider kan je voor de leeuwen worden gegooid. Geen wonderverhaal, want niet iedereen ontkomt. God verbindt zich wel met je.

5 Waar is God? Waar en met wie is God? In woestijnen en in ballingschap, in kathedralen en aan keukentafels. God is met je als je op je eigen plek in de samenleving met hoofd, hart en handen principiële keuzes durft te maken.


Download ppt "God verbindt zich aan mensen die in hun eigen cultuur actief met hoofd, hart en handen principiële keuzes durven maken. Waarom gegijzeld? Uit je comfortzone."

Verwante presentaties


Ads door Google