De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze presentatie gaat over:.  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze presentatie gaat over:.  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij."— Transcript van de presentatie:

1 Deze presentatie gaat over:

2  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij.  We hebben een paar plannen gemaakt die gaan wij jullie nu vertellen.  Veel plezier

3  Wat zijn de ideeën?  Picknick plek.  Soort van park.  Wat gaan we met de dieren doen?  De speeltuin.  Hoe willen we dat het er uit komt te zien.  Wat willen we aan de jongeren gaan doen?

4  Wij willen een kleine picknick plek gaan maken dat de mensen er in de zomer kunnen eten.  Een soort van park wat s’ avonds gesloten word.  Een speciale plek voor jongeren.

5

6

7

8

9

10

11


Download ppt "Deze presentatie gaat over:.  Hallo,  Wij hebben een onderzoek gedaan in de wijk.  Wij hebben uiteindelijk gekozen voor het gebied bij de kinderboerderij."

Verwante presentaties


Ads door Google