De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

'privacyprotocol, ict-leerlijn, mediaprotocol'. "Leerlingen kunnen op onze Yurls nakijken wat hun huiswerk is en downloaden eventuele kopieerbladen met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "'privacyprotocol, ict-leerlijn, mediaprotocol'. "Leerlingen kunnen op onze Yurls nakijken wat hun huiswerk is en downloaden eventuele kopieerbladen met."— Transcript van de presentatie:

1

2 'privacyprotocol, ict-leerlijn, mediaprotocol'.

3 "Leerlingen kunnen op onze Yurls nakijken wat hun huiswerk is en downloaden eventuele kopieerbladen met een link (Dropbox). Gemaakt huiswerk mailen ze naar een groeps- G-mail-account dat speciaal hiervoor dient. Geen kopieerwerk meer op school, geen papierwerk en geen smoesjes over "Ik wist het niet" en bovendien: het kost niets!" "We gaan verhuizen. De hele ICT-infrastructuur moet weer opgebouwd worden. Maar ook keuzes maken in digitale software en leeromgeving"

4

5 Een pareltje voor onze school is dat wij sinds het begin van dit jaar in de bovenbouw groepen werken met Snappet. We raken als leerkrachten steeds meer thuis in het adaptief werken. Hierdoor werken kinderen steeds meer op hun eigen niveau; dit motiveert hen enorm! Waar we mee worstelen is hoe we verder willen in de communicatie met ouders. Doen we dit via Facebook, de website, email, nieuwsbrief, klassenapp? Hoe bereik je ouders goed en snel en zorg je dat alle informatie op de juiste bestemming komt?

6

7 Werkgroep Ict op de Groeiling Versneld Ict invoeren Kindcentrum Westergouwe

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


Download ppt "'privacyprotocol, ict-leerlijn, mediaprotocol'. "Leerlingen kunnen op onze Yurls nakijken wat hun huiswerk is en downloaden eventuele kopieerbladen met."

Verwante presentaties


Ads door Google