De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Allemaal! Naam van leraar – Klas X. Welkom in klas x! Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal.Ik ga je iets vertellen over klas x.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Allemaal! Naam van leraar – Klas X. Welkom in klas x! Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal.Ik ga je iets vertellen over klas x."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Allemaal! Naam van leraar – Klas X

2 Welkom in klas x! Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal.Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal. Heb je wat te vragen over de dingen die ik vertel, steek dan je hand op en wacht tot ik je de beurt geef.Heb je wat te vragen over de dingen die ik vertel, steek dan je hand op en wacht tot ik je de beurt geef.

3 Wie ben ik Mijn achtergrondMijn achtergrond –Ik ben opgegroeid in Stad of Dorp. –De scholen die ik heb bezocht zijn naam basisschool, naam middelbare school en naam universiteit. Mijn ervaringMijn ervaring –Ik heb x jaren lesgegeven. –Ik heb ook lesgegeven aan klas x en klas x, maar klas x is mijn favoriete klas.

4 Mijn gezin De naam van mijn man/vrouw/partnerDe naam van mijn man/vrouw/partner –Naam Mijn kinderenMijn kinderen –De namen van de dochters –De namen van de zonen Onze huisdierenOnze huisdieren –De namen van de honden –De namen van de katten

5 Mijn doelen Ik wil jullie de schoolvaardigheden en sociale vaardigheden geven die jullie nodig hebben om door te stromen naar klas x.Ik wil jullie de schoolvaardigheden en sociale vaardigheden geven die jullie nodig hebben om door te stromen naar klas x. Ik wil jullie een omgeving bieden waar van alles te beleven valt en waar jullie alle nodige hulp en ondersteuning krijgen.Ik wil jullie een omgeving bieden waar van alles te beleven valt en waar jullie alle nodige hulp en ondersteuning krijgen. Ik wil jullie helpen om nieuwe vrienden te maken en nieuwe interessegebieden te ontdekken.Ik wil jullie helpen om nieuwe vrienden te maken en nieuwe interessegebieden te ontdekken.

6 Vakken Naam van leraar – Klas X

7 Vakken De vakken die we geven in klas x zijn:De vakken die we geven in klas x zijn: –Nederlands en Engels –Wiskunde –Algemene natuurwetenschappen –Maatschappijleer –Cultureel kunstzinnige vorming

8 Nederlands Beschrijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Nederlands.Beschrijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Nederlands.

9 Engels Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Engels.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor Engels.

10 Wiskunde Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor wiskunde.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor wiskunde.

11 Algemene natuurwetenschappen Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor algemene natuurwetenschappen.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor algemene natuurwetenschappen.

12 Maatschappijleer Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor maatschappijleer.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen voor maatschappijleer.

13 Cultureel kunstzinnige vorming Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen bij cultureel kunstzinnige vorming.Beschijf in het kort welke onderwerpen u dit jaar wilt behandelen bij cultureel kunstzinnige vorming.

14 Onze klas Naam van leraar – Klas X

15 Klassenregels Onze klas is een gemeenschap van mensen en in die gemeenschap helpen regels ons om beter met elkaar samen te werken.Onze klas is een gemeenschap van mensen en in die gemeenschap helpen regels ons om beter met elkaar samen te werken. Onze klassenregels zijn:Onze klassenregels zijn: –Heb respect voor anderen en neem je verantwoordelijkheid. –Gedraag je netjes en volg aanwijzingen op. –Kom op tijd. –Wees bereid om anderen te helpen.

16 Huiswerk Ik zal huiswerk opgeven waarmee je elke avonds ongeveer 45 minuten bezig bent. Hierbij inbegrepen zijn 20 minuten lezen.Ik zal huiswerk opgeven waarmee je elke avonds ongeveer 45 minuten bezig bent. Hierbij inbegrepen zijn 20 minuten lezen. De huiswerktaken die je opkrijgt, moet je vrijdagmorgen afhebben en inleveren.De huiswerktaken die je opkrijgt, moet je vrijdagmorgen afhebben en inleveren. Als je meer tijd nodig hebt om je huiswerk te maken, kun je in de pauzes naar de huiswerkclub gaan om verder te werken aan je taken.Als je meer tijd nodig hebt om je huiswerk te maken, kun je in de pauzes naar de huiswerkclub gaan om verder te werken aan je taken.

17 Te laat komen De school begint om 9:05 uur.De school begint om 9:05 uur. Als je niet in de klas bent wanneer de tweede bel gaat, moet je je melden bij de conciërge van de school voordat je de klas binnengaat.Als je niet in de klas bent wanneer de tweede bel gaat, moet je je melden bij de conciërge van de school voordat je de klas binnengaat. Als je vier keer te laat komt, neemt de school contact op met je ouders.Als je vier keer te laat komt, neemt de school contact op met je ouders.

18 Excursies Er staan dit jaar een heleboel leuke excursies op het programma!Er staan dit jaar een heleboel leuke excursies op het programma! –We gaan naar twee toneelstukken in het theater als onderdeel van onze lessen over kunst en cultuur in Nederland. –We gaan de natuur waar we monsters zullen nemen van het water van een beekje in het kader van onze lessen over natuur en milieu. –We bezoeken een bakkerij in het kader van onze lessen maatschappijleer.

19 We maken er een mooi jaar van!


Download ppt "Welkom Allemaal! Naam van leraar – Klas X. Welkom in klas x! Ik ga je iets vertellen over klas x en ons klaslokaal.Ik ga je iets vertellen over klas x."

Verwante presentaties


Ads door Google