De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vraag 1. Waarom werd de burgerlijke stand ingevoerd in Nederland: A: om te zien wat er gebeurd in Nederland B: om te zien wanneer iemand is geboren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vraag 1. Waarom werd de burgerlijke stand ingevoerd in Nederland: A: om te zien wat er gebeurd in Nederland B: om te zien wanneer iemand is geboren."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Vraag 1. Waarom werd de burgerlijke stand ingevoerd in Nederland: A: om te zien wat er gebeurd in Nederland B: om te zien wanneer iemand is geboren of is overleden. C: om te zien wat er is met de dieren.

4 Antwoord:

5 Vraag 2. Hoe zag een krant in de 19 e eeuw eruit: A B

6 Antwoord:

7 Vraag 3. Wie vond het fototoestel uit en wanneer: A: Joseph Nicéphore Niépce in 1789 B: Joseph Nicéphore Niépce in 1893 C: Joseph Nicéphore Niépce in 1793

8 Antwoord: C

9

10 Vraag 1. Wat gebeurde er in de franse revolutie: A: B: C:

11 Antwoord: C

12 Vraag 2. Welke landen vielen wel en niet voor Napoleon de Bonaperte: A: Frankrijk B: Duitsland C: spanje

13 Antwoord:

14 Vraag 3. Wat waren de gevolgen van de grondwet in Nederland in 1848: A: B: C:

15 Antwoord: C

16 Begrippen Massapers: Franse revolutie: Republiek der zeven zonden: Nederlanden: Thorbecke: Democratie: Kolonislisme: Slavernij:


Download ppt "Vraag 1. Waarom werd de burgerlijke stand ingevoerd in Nederland: A: om te zien wat er gebeurd in Nederland B: om te zien wanneer iemand is geboren."

Verwante presentaties


Ads door Google