De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Brief aan jezelf in de toekomst 13 mei 2014. Verleden Bedenk voor jezelf een herinnering uit het verleden. Het kan met van alles te maken hebben FamilieSchoolreisje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Brief aan jezelf in de toekomst 13 mei 2014. Verleden Bedenk voor jezelf een herinnering uit het verleden. Het kan met van alles te maken hebben FamilieSchoolreisje."— Transcript van de presentatie:

1 Brief aan jezelf in de toekomst 13 mei 2014

2

3 Verleden Bedenk voor jezelf een herinnering uit het verleden. Het kan met van alles te maken hebben FamilieSchoolreisje Verjaardag School VriendenVakantie Huisdier

4 Heden Nu Kan snel verleden worden Je kan het breder maken

5 Toekomst Niemand weet wat de toekomst brengt Daar gaat deze opdracht vooral over

6 De opdracht Schrijf een brief aan jezelf in de toekomst. Je opent je brief aan het einde van groep 8 Wat moet erin? 1 herinnering aan het verleden Beschrijf minimaal 3 dingen van het heden, hoe ziet je leven er nu uit. Beschrijf minimaal 4 dingen over de toekomst. Wat denk je dat de toekomst voor jou brengt? Denk aan: SchoolVriendenVriendje/vriendinnetje Waar woon je? Sport Wat heb je bereikt?Hobby Let op je handschrift, zodat je het nog kan teruglezen ;)


Download ppt "Brief aan jezelf in de toekomst 13 mei 2014. Verleden Bedenk voor jezelf een herinnering uit het verleden. Het kan met van alles te maken hebben FamilieSchoolreisje."

Verwante presentaties


Ads door Google