De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mathijs Pletting 1 Info over de Etna 2 Waar ligt de Etna 3 Waarom dit onderwerp 4 Wat voor vulkaan is de Etna 5 Hoe is de Etna ontstaan 6 op welk eiland.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mathijs Pletting 1 Info over de Etna 2 Waar ligt de Etna 3 Waarom dit onderwerp 4 Wat voor vulkaan is de Etna 5 Hoe is de Etna ontstaan 6 op welk eiland."— Transcript van de presentatie:

1

2 Mathijs Pletting

3 1 Info over de Etna 2 Waar ligt de Etna 3 Waarom dit onderwerp 4 Wat voor vulkaan is de Etna 5 Hoe is de Etna ontstaan 6 op welk eiland staat de Etna 7 Quizzzzzz 8 vragen 9 tips en tops 10 the end

4 De Etna is een mooie grote vulkaan. Hij is nog actief. De laatste uitbarsting van de Etna was in 3 December 2015 Meer info geven we Jullie niet want anders weten jullie alles al.

5 Aan de oostkant van het Italiaanse eiland Sicilië.

6 Omdat ik de Etna een mooie vulkaan vind Omdat de Etna veel uitbarstingen heeft

7 De onderkant een schildvulkaan de top een stratovulkaan

8 De Etna is ontstaan door een uitbarsting van een andere vulkaan

9 De Etna staat aan de oostkust van Sicilië

10 1 wat voor vulkaan is de Etna aan de onderkant? schildvulkaan 2 wat voor vulkaan is de Etna aan de bovenkant? stratovulkaan 3 hoe is de Etna ontstaan? Door een uitbarsting van een andere vulkaan 4 Op welk land ligt de Etna ? Italie 5 Op welk eiland ligt de Ena Sicilie

11

12

13


Download ppt "Mathijs Pletting 1 Info over de Etna 2 Waar ligt de Etna 3 Waarom dit onderwerp 4 Wat voor vulkaan is de Etna 5 Hoe is de Etna ontstaan 6 op welk eiland."

Verwante presentaties


Ads door Google