De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NC 2013 in Twente. Geschiedenis en tradities Al meer dan 40 jaar een traditie De 7 de keer in Twente! Gegarandeerd een spektakel Elke 7 jaar groter en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NC 2013 in Twente. Geschiedenis en tradities Al meer dan 40 jaar een traditie De 7 de keer in Twente! Gegarandeerd een spektakel Elke 7 jaar groter en."— Transcript van de presentatie:

1 NC 2013 in Twente

2 Geschiedenis en tradities Al meer dan 40 jaar een traditie De 7 de keer in Twente! Gegarandeerd een spektakel Elke 7 jaar groter en spectaculairder

3 Een sensationele ontdekkingsreis Een technologisch ontdekkingsreis Een culinaire ontdekkingsreis Een culturele ontdekkingsreis Een sportieve ontdekkingsreis

4 Waarom weer in Twente! Fantastische locaties – De discotheek van Oost Nederland (all inclusive) voor de vrijdag – De enige campus universiteit van Nederland voor de zaterdag ochtend en middag – Het nationaal muziekkwartier (all inclusive) voor de zaterdag avond

5 Waarom weer in Twente! Sprekers en artiesten – Sprekers van nationale, internationale en intergalactische faam! Grote artiesten van nationale en internationale allure!

6 Waarom weer in Twente! Sponsoring – Al binnen aan sponsoring: € 60.000,- – Toezeggingen: € 40.000,- Vrienden/sponsoren van het NC2013 (logo’s sponsoren)

7 Waarom weer in Twente! http://www.youtube.com/watch?v=Ug C2xNPi6RM http://www.youtube.com/watch?v=Ug C2xNPi6RM

8 Waarom weer in Twente! Wij rekenen op u! Zoals u elke 7 jaar op ons kunt rekenen!! Dus stem op ons!


Download ppt "NC 2013 in Twente. Geschiedenis en tradities Al meer dan 40 jaar een traditie De 7 de keer in Twente! Gegarandeerd een spektakel Elke 7 jaar groter en."

Verwante presentaties


Ads door Google