De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Goedemorgen! Het is de bedoeling dat je in de volgende lessen iets gaat bouwen. Je ziet het voorwerp in elke foto op de volgende dia. Auteur: mascil team.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Goedemorgen! Het is de bedoeling dat je in de volgende lessen iets gaat bouwen. Je ziet het voorwerp in elke foto op de volgende dia. Auteur: mascil team."— Transcript van de presentatie:

1 Goedemorgen! Het is de bedoeling dat je in de volgende lessen iets gaat bouwen. Je ziet het voorwerp in elke foto op de volgende dia. Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer 320 693.

2 Wie kan raden wat het is? Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer 320 693.

3 Opdracht Maak je eigen buisklem om een optrekstang met een diameter van 37 mm tussen twee deurposten te installeren. Het lastige is: zodra je het bladmetaal gebogen hebt, kun je het niet meer snijden. Ga met deze opdracht aan de slag zoals een werktuigbouwkundige dat zou doen:  maak een schets met daarop alle specificaties  maak een prototype Bereid een presentatie voor je klasgenoten voor waarbij je jouw schets, stappen van het werkproces en de resultaten laat zien. Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer 320 693.

4 De procedure Gebruik deze workflow-grafiek om de stappen in jouw werkproces te begeleiden. Je zult zeer waarschijnlijk meerdere keren de stappen doorlopen voordat je het perfecte product in handen hebt. 1) Plan het product 2) Schets met de specificaties 3) Productie in de werkplaats 4) Kwaliteitscontrole Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer 320 693.

5 Let op Stroken papier, karton en buigzaam metaal zijn beschikbaar om eerst mee te experimenteren. Voordat je jouw prototype kunt produceren in de werkplaats, vertel je eerst jouw docent de exacte totale lengte die uit het stuk bladmetaal gesneden moet worden. Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer 320 693.

6 Veel plezier! Auteur: mascil team Freiburg, Duitsland in samenwerking met het bedrijf SSS Siedle. CC BY-SA mascil consortium 2014 Het MaSciL-project ontvangt fondsen van het Seventh Framework Programme van de Europese Unie voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratie onder fondsnummer 320 693.


Download ppt "Goedemorgen! Het is de bedoeling dat je in de volgende lessen iets gaat bouwen. Je ziet het voorwerp in elke foto op de volgende dia. Auteur: mascil team."

Verwante presentaties


Ads door Google