De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd en kosten die moeten worden geïnvesteerd in het krijgen van een online website. Het hebben van een website vandaag dient vele gebruikers in hun dagelijkse leven en maakt het handig. Vandaag, zullen bedrijven moeten nadenken over hun digitale publiek en manieren om de digitale dienstverlening.

3 01 02 03 04 05 Web Hosting Domeinnaam Plan ontwerp en maak de Website Marketing analyse en Metrics

4 Beslissen over waar de website te hosten is een van de stappen eerste prioriteit heeft. Het heet web hosting, zijn er vele opties om uit te kiezen, maar als een bedrijf een web ontwikkelaar inhuurt, zouden ze in staat zijn om beter te zijn in dit proces.

5 Een Domeinnaam is iets heel belangrijks, dit is de manier waarop gebruikers uw bedrijf zullen herinneren. Het is het adres dat ervoor zal zorgen dat de website gevonden wordt.

6 Kies een domeinnaam die de naam van het bedrijf gebruikt, al kan het moeilijk te krijgen zijn, als het niet al is geregistreerd. Denk aan iets catchy en makkelijk te onthouden dat samengaat met de diensten van uw bedrijf, omdat dit zal hoe een gebruiker het bedrijf zal herinneren.

7 Planning is erg belangrijk tijdens het ontwerpen van een website. Het is altijd goed om een plan op te stellen over hoe de website lijkt en waaruit het zou moeten bestaan. Het is oke om te beginnen met een paar webpagina’s en meer te designen als het bedrijf groeit. Plan, ontwerp en maak de Website

8 Marketing voor een site is belangrijker dan een van de bovenstaande stappen. Nadat de site is ontwikkeld en loopt, zou het bedrijf meer bezoekers willen trekken, om zaken te doen. Daarom zou een marketing strategie een goede keuze zijn.

9 Marketing is belangrijker dan het bouwen van een site. Het bedrijf zou moeten overwegen zowel passieve marketing, zoals zoekmachine optimalisatie, evenals een actieve marketing poging te doen zoals het kopen van advertenties voor de site.

10 Om de pageviews te volgen, zou men analytics op moeten zetten, om te weten hoe goed de site het doet. Eenmaal bijgehouden, kunt u bepalen hoe de site precies moet veranderen; men kan vervolgens bijhouden hoe deze veranderingen het doen. Volg deze bovengenoemde checklists voor een groot web design.

11 Outsource Web Ontwikkeling Web Ontwikkeling Specialist Wordpress Specialist Wilt U Hier Meer Over Weten?

12 http://helios-solutions.nl info@heliossolutions.in +91 265 653 5602 +91 98250 96949 +49 89954 57230 +31 222788105 +1 585 310 3829 + 41 77 946 92 92 802 Iskon Atria 2, Gotri Road,Baroda. Gujarat,India. Route du Village 4, CH-1066 Epalinges, Switzerland


Download ppt "Het is een noodzaak voor het bedrijfsleven om online aanwezig te zijn Maar veel kleine bedrijven zijn terughoudend om dit te doen, als gevolg van de tijd."

Verwante presentaties


Ads door Google