De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KERST WERK Dar & Simone. DECEMBER  December is een bijzondere maand in de bloemen brance, alle winkels staan vol met kerst stukjes en kerst spullen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KERST WERK Dar & Simone. DECEMBER  December is een bijzondere maand in de bloemen brance, alle winkels staan vol met kerst stukjes en kerst spullen."— Transcript van de presentatie:

1 KERST WERK Dar & Simone

2 DECEMBER  December is een bijzondere maand in de bloemen brance, alle winkels staan vol met kerst stukjes en kerst spullen.  In de bloemen winkels maken ze vooral kerststukjes en kerstkransen.

3 KERST MATERIALEN  In kerstwerk verwerk je specifieke kerstmaterialen, de meeste materialen en kleuren hebben een symbolische betekenis die terug leiden naar het lichtfeest (kerst).

4 CONIFEREN  Coniferen blijven meestal groen. Ze zijn er in verschillende tinten groen, coniferen hebben schubben of naalden.

5 KEGELS EN ZWAMMEN  Kegels zet je in het kerstwerk vast met een bloemendraad. Je vlecht een draad tussen de schubben door en draait de draad dan in elkaar.

6 EINDE JJOE BAMBOE, XOXOXOXOXOX.. DAR NAHONRY & SIMONE WAUSA ZWALUW WIJK. Een zwaluw golf van de zwaluwen club *APLAUS* *APLAUS*


Download ppt "KERST WERK Dar & Simone. DECEMBER  December is een bijzondere maand in de bloemen brance, alle winkels staan vol met kerst stukjes en kerst spullen."

Verwante presentaties


Ads door Google