De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.wiertz.com. In de huidige competitieve maatschappij is het niet makkelijk om een goede baan te vinden die aansluit op je carrière. Daarom helpt een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.wiertz.com. In de huidige competitieve maatschappij is het niet makkelijk om een goede baan te vinden die aansluit op je carrière. Daarom helpt een."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de huidige competitieve maatschappij is het niet makkelijk om een goede baan te vinden die aansluit op je carrière. Daarom helpt een gerenommeerd arbeidsbureau in plaatsen als Limburg jou met het vinden van een baan die past bij jouw interesses. De ervaren medewerkers van zulke bureau's hebben goede contacten met professionele werkgevers en zijn dan ook goed op de hoogte van hun zakelijke behoeften. Zij fungeren dus als een tussenpersoon voor beide partijen.

3

4  Op het moment dat je je bij een dergelijk bureau inschrijft, worden al jouw kwalificaties, werkervaring en vaardigheden in een database opgeslagen. Wanneer er een positie open komt, wordt je direct op de hoogte gebracht. Je bespaart dus een hoop tijd omdat je niet meer advertenties in de krant en andere tijdschriften hoeft door te nemen.  Veel professionele organisaties maken van verschillende open functies en hun behoeften geen melding. Ze vertrouwen volledig op de inzet van professionele arbeidsbureau's.

5  Hoge functionarissen van een multinational hebben geen tijd om sollicatiegesprekken te houden met ongeschikte kandidaten en de krant door te nemen. Daarom zijn ze voor informatie over kandidaten volledig afhankelijk van arbeidsbureau's.  Een gerenommeerd arbeidsbureau beschikt over voldoende kennis van de huidige arbeidsmarkt en over een volledig overzicht van verschillende organisaties, waaronder hun eisen. Wanneer er dus een positie vrijkomt wordt deze informatie zowel met werkgevers als werknemers gedeeld.

6 We zijn een van de meest succesvolle arbeidsbureau's ter wereld welke de zakelijke behoeften van verschillende werkgevers dienen en deze matchen met de carrière perspectieven van kandidaten. Je kunt ons te allen tijde bellen of een sturen voor meer informatie. We doen ons best om al je vragen te beantwoorden.

7 Venray Hofstraat BJ, Venray T E. Venlo Grote Kerkstraat 16b 5911 CH, Venlo T E. Weert Emmasingel BB, Weert T E. Roermond Neerstraat KA, Roermond T E. Sittard Brugstraat AC, Sittard T E. Landgraaf Hoofdstraat CR, Landgraaf T E. Heerlen Geleenstraat HS, Heerlen T E. Kerkrade Hoofdstraat 37A 6461 CM, Kerkrade T E. Herzogenrath Eurodepark KB, Kerkrade T E. Maastricht Avenue Ceramique KV, Maastricht T E.


Download ppt "Www.wiertz.com. In de huidige competitieve maatschappij is het niet makkelijk om een goede baan te vinden die aansluit op je carrière. Daarom helpt een."

Verwante presentaties


Ads door Google