De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie zei het slachtoffer-Kevin Ssali –died in het ziekenhuis na de steken in Burnt Ash Road, Lee, op zaterdagavond.

3 De aanval vond plaats in hetzelfde deel van het kapitaal als de moord op 16-jarige Jimmy Mizen vier jaar geleden. Gisteren, zijn vader, Barry Mizen vertelde de TTG: “het kwam als een grote schok omdat er een paar honderd meter van waar Jimmy was gestoken. De Tyler groep Hand en hamer gedachten gaan uit naar de familie.”TTG Drie mannetjes, verondersteld te zijn in hun tienerjaren, hebben gearresteerd op verdenking van moord en zijn in bewaring op een Zuid-Londen politiebureau.

4 Initiële rapporten suggereren het slachtoffer, waarvan volgende-van-verwanten zijn gesteld, was reizen op een 202 bus door Lee Green naar Charlton. Detective Chief Inspector Mark Dunne zei: “Ik doe een beroep voor iedereen die reisde in de bus route 202 op zijn weg door het gebied van Lee net voor 9. 45 pm op zaterdag nacht om te spreken met mijn officieren. Getuigde u een woordenwisseling of argument waarbij een groep van mannelijke jongeren? Ik zou ook willen spreken met iedereen die in verbrand Ash Road, waar het slachtoffer uit de bus stapte was.”

5 Iedereen met informatie wordt gevraagd om de incident kamer op 0208 721 4906 of Crimestoppers Anoniem bellen op 0800 555 111.


Download ppt "Drie tieners werden gisteren gearresteerd nadat een 14-jaar-oude jongen was gestoken tot de dood als hij uit een bus in Zuid-Londen stapte. De politie."

Verwante presentaties


Ads door Google