De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Politie controle Er wordt een automobilist door een marechaussee aangehouden wegens te snel rijden. Het volgende gesprek vond plaats:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Politie controle Er wordt een automobilist door een marechaussee aangehouden wegens te snel rijden. Het volgende gesprek vond plaats:"— Transcript van de presentatie:

1

2 Politie controle Er wordt een automobilist door een marechaussee aangehouden wegens te snel rijden. Het volgende gesprek vond plaats:

3 Politie controle „Mag ik uw rijbewijs even zien?" “Het spijt me die heb ik niet, die heb ik wegens rijden onder invloed af moeten geven."

4 Politie controle "Oh, dan de autopapieren?" "Heb ik niet, deze auto heb ik gestolen, maar ik geloof dat ik de papieren heb gezien toen ik mijn pistool in het dashboardkastje legde."

5 Politie controle "Pistool?????" "Ja, Pistool...... daarmee heb ik de eigenaresse van deze auto neer geschoten, ze ligt in de kofferbak."

6 Politie controle „Ligt er een vrouw in de kofferbak? Dood?" "Ja zeker!" De marechaussee roept nu eerst maar een paar collega's te hulp, zijn wapen in de aanslag op de bestuurder. Een paar minuten later is de auto door de marechaussees omringd, en de Opperwachtmeester wendt zich tot de bestuurder:

7 Politie controle „Rijbewijs alstublieft!" “Alstublieft." Het rijbewijs is in orde.“Autopapieren,alstublieft!" “Alstublieft, meneer." De autopapieren zijn ook in orde.

8 Politie controle „Maak nu langzaam en voorzichtig uw dashboardkastje open!" "Okay........" Niets in het dashboardkastje. “Stapt u nu uit en maak de kofferbak open!" Een moment later is de kofferbak open, en hierin bevindt zich niets.

9 Politie controle „Dat begrijp ik niet, mijn collega zei dat u geen rijbewijs en geen autopapieren bezit, maar wel een pistool en een lijk in de auto zou hebben......!" “Ja ja en dan heeft die onnozele hals u ook verteld dat ik te snel gereden zou hebben zeker?!" *** Einde ***


Download ppt "Politie controle Er wordt een automobilist door een marechaussee aangehouden wegens te snel rijden. Het volgende gesprek vond plaats:"

Verwante presentaties


Ads door Google