De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd."— Transcript van de presentatie:

1 Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd

2 Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal.

3 Aangezien de vrouw hoofdpijn had, verteld ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moest gaan. Aangezien de vrouw hoofdpijn had, verteld ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moest gaan.

4 . Zij nam een aspirine en ging naar bed.. Zij nam een aspirine en ging naar bed. Nadat de vrouw een paar uur geslapen had, werd ze uitgerust en zonder hoogfdpijn weer wakker. Nadat de vrouw een paar uur geslapen had, werd ze uitgerust en zonder hoogfdpijn weer wakker. Omdat het feest nog niet was afgelopen, ging ze alsnog naar het feest. Omdat het feest nog niet was afgelopen, ging ze alsnog naar het feest.

5  Omdat haar man niet wist wat voor kostuum ze zou dragen, besloot ze hem een beetje uit te testen om te kijken hoe hij zou reageren als zij niet bij hem was. Op het feest zag de vrouw haar man al snel dansen op de dansvloer.

6 Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. De vrouw ging naar hem toe en danste met hem. De vrouw ging naar hem toe en danste met hem.

7 . Na een tijdje fluisterde hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor.. Na een tijdje fluisterde hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor. Samen verdwenen ze naar buiten om in de bosjes met elkaar te vrijen. Samen verdwenen ze naar buiten om in de bosjes met elkaar te vrijen. Even daarna ging de vrouw naar huis. Ze vroeg zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis zou komen. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen? Even daarna ging de vrouw naar huis. Ze vroeg zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis zou komen. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen?

8 ? De man wist namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevreeën had. ? De man wist namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevreeën had. Toen haar man thuiskwam, lag de vrouw in bed te lezen. Toen haar man thuiskwam, lag de vrouw in bed te lezen. Ze vroeg of hij het leuk gehad had. 'Je weet dat ik het nooit zo leuk vind als jij er niet bij bent', vertelde haar echtgenoot. Ze vroeg of hij het leuk gehad had. 'Je weet dat ik het nooit zo leuk vind als jij er niet bij bent', vertelde haar echtgenoot.

9 'Ik ben al na tien minuten weggegaan om te gaan pokeren in de kroeg. 'Ik ben al na tien minuten weggegaan om te gaan pokeren in de kroeg. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders.

10 Toen ik het net ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad. Toen ik het net ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad.

11 Voor meer PowerPoint plezier kom naar: www.funpower.nlwww.funpower.nl, Jorg’s website design©


Download ppt "Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd."

Verwante presentaties


Ads door Google