De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps."— Transcript van de presentatie:

1 Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps

2  Volgens een onderzoek wordt mobiliteit een van de hoogste prioriteiten voor CIOs in 2015.  De introductie van mobile computing in de bedrijfswereld verhoogt de productiviteit in sleutelgebieden.  Het heeft echter ook een aantal tekortkomingen laten zien in veiligheid, communicatie, strategie en IT.

3 Hier is een aantal valkuilen die zorgen voor geldverspilling tijdens het ontwikkelen van bedrijfsapps

4 Onverwachte rekeningen  Het beheren van rekeningen voor tienduizinden mobiele apps is complex.  De kans is aanzienlijk dat iemand een fout begaat in een dergelijk grote groep.  Zo’n fout in kostenbeheer gebeurt dan ook vrij vaak.  Volgens een onderzoek krijgt 1 op de 50 bedrijven iedere maand te maken met een rekening van 15.000 dollar aan roaming.  Erger nog, uit het onderzoek bleek ook dat werknemers die internationaal reisden, vier keer zo duur waren dan degenen die dat niet deden.  Dit omdat zij normaliter vergeten om de duurdere features uit te zetten, zodra ze weer zijn terug gekeerd.

5 Fout geconfigureerde apps van derden  90% van de bedrijven gebruikt apps van derden als onderdeel van hun eigen mobiele strategie, wat goed is vanuit het perspectief van bewaking.  Het is echter ook de oorzaak van een aantal van de grootste veiligheidsrisico’s binnen het bedrijf.  75% van de inbreuken op de veiligheid wordt veroorzaakt door apps van derden die verkeerd worden geconfigureerd, in plaats van door ingewikkelde technische aanvallen op mobiele apparaten.

6 Smaller is niet hetzelfde als mobiel  In de haast om mobiel te gaan, verruilden veel bedrijven snel hun desktop of web applicatie voor een mobiele app met het idee dat zij een grote dienst bewezen aan hun gebruikers.  Echter, een bestaande app in een mobiele app proppen is niet hetzelfde als er een individueel bouwen voor mobiel gebruik.  Een desktop versie van een website of app aanpassen aan een kleiner scherm, maakt alleen maar dat de app druk lijkt en zorgt niet voor een betere ervaring voor gebruikers.  En de ervaring van gebruikers blijft de hoogste prioriteit, zelf voor bedrijven.

7 Het kiezen van de verkeerde solution  Het ontwikkelen van een onbegrijpelijke app of een app die niet aan de wensen van gebruikers voldoet, is een complete verspilling van geld.  Onbegrip over wat het bedrijf nodig heeft als solution, de bouw of een buying solution gebaseerd op giswerk zou er alleen voor zorgen dat het bedrijf erachter verlies lijdt.

8  Oppassen voor de hiervoor genoemde valkuilen zal helpen om geldverspilling in mobiele apps te vermijden, wanneer men bezig is met het creëren van bedrijfsmobiliteit.  Daarnaast zal het helpen om een mobiele strategie te ontwikkelen. Tenslotte zorgt het voor betere gebruikservaring, wat resulteert in hogere omzet. Oorspronkelijk Gepost op : http://goo.gl/QxChpBhttp://goo.gl/QxChpB

9 Wilt u meer weten? Freelance Mobiele Applicatie Ontwikkeling Window Mobile Development Freelance PhoneGap Applicaties


Download ppt "Zaken die ervoor zorgen dat je kosten maakt tijdens ontwikkeling van mobiele apps."

Verwante presentaties


Ads door Google