De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken."— Transcript van de presentatie:

1 Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken. Wij zijn een restaurant, een grill en een bar/ café. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze menukaart is opgebouwd uit kleinere gerechten: small dinners noemen wij dat. Zo kunt u meerdere gerechten bestellen, proeven en delen. Wij houden van eerlijke en smakelijke gerechten. Puur, natuurlijk en daar waar nodig biologisch. Het liefst werken we met streekproducten, zodra die van goede kwaliteit zijn, om de ‘footprint’ op het milieu zo beperkt mogelijk te houden. Vandaar dat wij onze appel- en perensap, jam en honing betrekken van de Olmenhorst, onze vlees en zuivel van De Vrije Koe en onze olijfolie rechtstreeks van de coöperatieve boeren uit Tarragona. De producten die u niet in de winkel kunt krijgen, kunt u bij ons kopen. Voor De Vrije Koe verwijzen wij u trots naar hun website : www.devrijekoe.nlwww.devrijekoe.nl Landgoed De Olmenhorst is centraal gelegen in het hart van de randstad tussen Bloemendaal, Amsterdam en Leiden. Vanaf 2005 is de productie op dit landgoed geheel biologisch en onder het EKO-keurmerk. Dankzij de mineralen in de rijke kleigrond zijn de vruchten bovendien extra vol van smaak! peren- en appelsap natuurtroebel, zonder enige toevoeging 3.50 jams appeltaart jam, aardbeien jam, rode & zwarte bessen jam 3.50 boomgaardhoning 4.50 stroop 3 Mestral aceite de oliva virgen extra Authentieke pure olie van 100% Arbequina olijven, karakteristieke smaak dankzij de zee en de bergen. In 2013 en 2014 bij diverse proeverijen de gouden medaille gewonnen! Een frisse groene en grassige zachte olijfolie met een licht pepertje. Heerlijk! 500 ml 8.75, 750 ml 11.95, 5000 ml 44 Voor wie ons nog niet kende: na een alles verwoestende brand zijn wij sinds 21 maart 2014 gelukkig weer open. Inmiddels hebben wij een nieuw en uniek concept neergezet, dat wij presenteren met een gedreven team dat net zo trots is op de Rusthoek als wij. Onze koks stellen graag een mooie proeverij voor u samen. Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij kunnen overal rekening mee houden. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Genieten maar! TEAM RUSTHOEK & HOTEL BLOEMENDAAL Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Nieuws: Rusthoek Bar & Grill betrekt haar vlees, boter en kaas van De Vrije Koe! Culinair genieten van eerlijk en smakelijk Hollands rundvlees. Van koeien die -net zoals vroeger- in de vrije natuur leven. Hoera, het kan hier! Oersappig vlees en authentiek van smaak Gerijpt & ambachtelijk klaargemaakt Vrij uit de wei en gras gevoerd Vrij van schadelijke e-nummers Vrij van gluten Vrij van groeiversnellers en medicatie Rijk aan vitamine B12 Bijdrage aan biodiversiteit Voor echte liefhebbers. Geniet! De oer-Hollandse 'dubbeldoel' koeien (zoals Blaarkoppen & Brandrood) van De Vrije Koe grazen zo’n tien maanden per jaar in Nederlandse natuurgebieden – zoals onze Kennemerduinen - vol geurige bloemen en kruiden. Ze worden nauwelijks bijgevoerd en mogen in alle rust opgroeien. Ze krijgen geen preventieve behandeling met antibiotica of andere middelen. Na drie jaar vrij en gezond leven worden ze geslacht en verkocht De verwilderde natuurgebieden in Nederland die de overheid steeds meer wil ‘vernatten’ zijn ideaal voor weidevogels en inheemse plantensoorten, en ook voor de Blaarkop en De Brandrood gedijen uitstekend in zo’n Oud-Hollands landschap, in tegenstelling tot de gemiddelde koe. Ze zijn ook nog eens minder belastend voor het milieu omdat ze bijna geen krachtvoer nodig hebben. Heerlijk & Eerlijk; een Vrije Koe mag genieten van het leven en dat proef je! Onze keuken is open van 7.00 tot 22.00 Ontbijt van 7.00 tot 11.00 uur. Lunch van 11.00 tot 15.00 uur. Diner tot 22.00

2 proeverij kies, deel en proef Laat u verrassen door onze koks! U wordt verwend met een hoofdgerecht 19.50, voor- & hoofdgerecht 32.50 of voor-, hoofd- en nagerecht 37.50, te bestellen vanaf 2 personen. *wilt u specifieke gerechten er heel graag bij hebben? soms is het nodig hier een meerprijs voor te rekenen. bites ambachtelijk zuurdesem met peppadew pesto, aioli en gezouten boter of Mestral olijfolie en zeezout 5.50 (v) visplateau met zalm, tonijn en kreeftenbitterbal 14.50 charcuterie van Olijcke worst, van het Beemsterlant’s varken half 7.50 heel 15 keuze uit: o Olijcke Joop met Jopen bier Mooie Nel IPA, door de zware hop wat zoetig o Olijcke Italiaan met Italiaanse rode wijn uit Piemonte, zacht en pittig met kruidnagel o Olijcke Andreas met Nederlandse V2C gin tonic, jeneverbes en laurier o Olijcke Marlies de whiskeyworst, zacht met gras, noten en gebrande suiker voorgerechten zalm gepekeld in biet, quinoa salade en salsa verde 12.50 tonijn ikan pepesan met zoetzure komkommer & Asian dip 13.50 soep romig van verse knoflook met geitenkaas, zonder te stinken! 5.50 soep van de dag, kijk op de borden buffelmozzarella & balsamico tomaat salade met citroen basilicum- dressing 13.50 krokante kip met frisse venkelsalade, barbecuedressing en mangochutney 13.50 classic caesar salad met gegrilde kip en gemarineerde ansjovis 13.50 zonder kip 10.50 thaise kip salade paksoi, taugé en cashew noten 13.50 carpaccio natuurlijk van De Vrije Koe, met truffelmayo 9.50 hoofdgerechten spare ribs onze classic! 15.50 saté van kippendij 2 st met pindasaus 13.50 saté van de haas op Zuid-Amerikaanse wijze (rodizio), pindasaus 13.50 beefburger 200, gram natuurlijk van De Vrije Koe, met cheddar, bacon, gekaramelliseerde ui en baba ganouche 12.50 tournedos natuurlijk van De Vrije Koe, met truffeljus of sjalottenjus 21.50 tante door kip gepekeld en gekonfijt van de big green egg ½ 11.50 heel 18.50 zeetong rond 500 gram gebakken in de roomboter 22.50 kabeljauw met salsa van pure en rauwe groenten (salsa cruda) 17.50 ravioli gevuld met ricotta met romige saus, rucola en zongedroogde tomaat 14.50 sides bio frites met mayo 3.50 dag groenten 4 patatas bravas met pikante aioli 4.50 ceasar side salad vega 3.50 nagerechten brownie witte chocolade cremeaux en frambozen 8.50 crème brulee van espresso 8.50 bbq ananas karamel, ijs van toffee 7.50 yoghurt citroenpanacotta met mangochutney en ijs 7.50 appeltaart met slagroom 4.50 slagroom en ijs 5.50 cheese cake 4.50 met sorbet 5.50 hollands kaasplankje met kletsenbrood, appel-vijgenchutney 10.50 scroppino drank van sorbet citroenijs met vokda 5.50 Heeft u last van een allergie? Meld het ons!

3 ontbijt smart biologische yoghurt met vers fruit van het seizoen en huisgemaakte granola 6.75 snel croissant met Olmenhorst bio jam en plakje kaas 4.75 super de luxe uitgebreid vers ontbijt met bio eieren naar keuze, bio yoghurt, vers fruit, huisgemaakte granola, croissantje, div. broodjes, boerenham, graskaas, Olmenhorst bio jam, pindakaas, hagelslag, een glas verse jus d’orange, een kop thee of koffie naar keuze 12.50 eieren roerei met balsamico tomaat, rucola en kaas 7.50 omelet met ham, kaas of tomaat naar keuze va 6.50 lunch biologische yoghurt met seizoensfruit en huisgemaakte granola 6.75 tosti 3 cheeses mozzarella, cheddar en jonge kaas 6.50 tosti boeren beenham en jonge kaas 5.50 kip cheddar quesadilla gegrild met citroen-yoghurtdip & koriander 7.50 buffelmozzarella & balsamico tomaat salade met citroen basilicumdressing 13.50 krokante kip met frisse venkelsalade, barbecuedressing en mangochutney 13.50 salade feta met zongedroogde tomaat en guacamole 13.50 classic caesar salad met gegrilde kip en gemarineerde ansjovis 13.50 zonder kip 10.50 thaise kip salade paksoi, taugé en cashew noten 13.50 nog meer lunch keuze uit spelt (+0.50), zuurdesem wit of meergranen carpaccio op brood natuurlijk van De Vrije Koe met truffel- mayo en Parmezaanse kaas 9.50 zalm op brood gepekeld in biet, cream cheese, zongedroogde tomaat en salsa verde 12.50 ossenworst op brood, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas 9.50 feta op brood met salsa, zongedroogde tomaat en guacamole 7.50 biefstuk op brood, normaal of pittig 14.50 pulled pork op brood met pittige crème fraiche, little gem en guacamole 9.50 100% rundvlees kroketten (2) op brood met mosterd-mayonaise 7.50 soep romig van verse knoflook met geitenkaas, zonder te stinken! 5.50 soep van de dag (kijk op de borden) tournedos natuurlijk van De Vrije Koe met truffeljus of sjalottenjus 21.50 saté van kippendij 2 st met pindasaus 13.50 saté van de haas op Zuid-Amerikaanse wijze (rodizio), pindasaus 13.50 beefburger 200 gram, natuurlijk van De Vrije Koe, met cheddar, bacon, gekaramelliseerde ui en baba ganouche 12.50 taart appeltaart met slagroom 4.50/slagroom & ijs 5.50 cheese cake 4.50/sorbetijs 5.50 Heeft u last van een allergie? Meld het ons!

4 Rusthoek Bar & Grill Relax. Meet. Taste. And Enjoy. New: Rusthoek Bar & Grill is now serving meat, butter and cheese from De Vrije Koe – the free cow Enjoying culinary, honest and tasty Dutch beef. From cows -like in the old days- which live the wild life. Yes, you can, here! Juicy meat and authentic taste Matured & authentically prepared Fed from the meadow and grass Free of harmful e-numbers Free of gluten Free of growth accelerators and medication Rich in vitamin B12 Contribution to biodiversity For true enthusiasts. Enjoy! The traditional Dutch 'dual purpose' cows (as Blaarkoppen & Brandrood) from De Vrije Koe graze ten months a year in Dutch nature - as our Kennemerduinen - full of fragrant flowers and herbs. They are barely fed any extra’s and are allowed to grow up in peace. They receive no preventive treatment with antibiotics or other drugs. After three years of free and healthy life, they are slaughtered and sold. The wild nature in the Netherlands, that the government increasingly wants 'waterlogged' are ideal for birds and native species, as for the Blaarkop and Brandrood cow, They thrive in such Old Dutch landscape, as opposed to the average cow. They are also less damaging to the environment because they require almost no concentrates. Fair & Lovely; A Vrije Koe - A Free Cow - may enjoy life and taste it! Our kitchen is open from 7.00 tot 22.00 Breakfast from 7.00 till 11.00 hour. Lunch from 11.00 till 15.00 hour. Dinner till 22.00 Rusthoek Bar & Grill Relax. Meet. Taste. And Enjoy. We love honest and tasty food, pure, natural and when needed organic. That is why we have our apple and pear juice, marmalade and honey form the Olmenhorst,our meat from De Vrije Koe – The Fee Cow- and our olive oil directly from the farmers cooperation in Tarragona. The products that you cannot buy in store, you can buy here. For De Vrije Koe we redirect you proudly to their website www.devrijekoe.nlwww.devrijekoe.nl Marmelade, juice, honey & applesauce olmenhorst estate purely biological and under the ECO-peer and apple juice 3.50 naturally cloudy, without any additions or preservatives. great flavour. this authentic apple and peer juice is a huge success. marmalades 3.50 apple pie, strawberry, red & black berries orchard honey 4.50 syrup 3 applesauce 3 Mestral aceite de oliva virgen extra Authentic olive oil from 100% Arbequina olives, characteristic flavour from the mountains and the sea. Gold medals at several tastings in 2013 and 2014. A fresh grassy soft oil with a light pepper. Delicious! 500 ml 8.75, 750 ml 11.95, 5000 ml 44.00 For those who do not know us yet: after a devastating fire we fortunately reopened again since March 21, 2014. We have put down a new and unique concept, which we present with a passionate team that is just as proud of the new Rusthoek as we are. Our chefs love to prepare a tasting for you! Do you suffer any allergies? Please inform us! We love to serve to you. With us (almost) everything is possible. Enjoy! TEAM RUSTHOEK & HOTEL BLOEMENDAAL

5 tasting from the chef Choose, share & taste. Let our chefs surprise you. Choose for either a main course 19.50, starter and main course 32.50 or a 3 course dinner including dessert 37.50, to order from minimum 2 persons *do you want a specific dish as part of the tasting? sometimes it is necessary to surcharge bites sourdough bread with peppadew pesto, aioli and salted butter or Mestral olive oil & sea salt 5.50 (v) fish plateau tuna, salmon and lobster bitter ball 14.50 Charcuterie Olijcke sausage, from the Beemsterlant’s pig half 7.50 full15 choice of: o Olijcke Joop with Haarlem’s Jopen beer Mooie Nel IPA, because of heavy hop a bit sweet o Olijcke Italiaan with Italian red wine from Piemonte, soft and spicy with cloves o Olijcke Andreas with Dutch V2C gin tonic, juniper and bay leafs o Olijcke Marlies the whiskey sausage, soft with grass, nuts and burned sugar starters salmon pickled in beetroot, quinoa salad and salsa verde 12.50 tuna ikan pepesan with pickled cucumber & Asian dip 13.50 soup creamy soup of fresh garlic with goat cheese, without smelly breath! 5.50 soup of the day, look at the signs buffalo mozzarella & balsamic tomato salad with lemon basil dressing 13.50 crispy chicken with fresh fennel salad, barbecue dressing and mangochutney 13.50 classic caesar salad with grilled chicken and marinated anchovies 13.50 without chicken 10.50 thai chicken salad paksoi, bean sprouts and cashew nuts 13.50 carpaccio naturally from De Vrije Koe with truffle mayo 9.50 main spare ribs our classic! 15.50 satay chicken thigh with peanut sauce 2 sts 13.50 satay South American style (rodizio), peanut sauce 13.50 beef burger 200 grams naturally from De Vrije Koe, with cheddar, bacon, caramelized onion and baba ganouche 12.50 tournedos naturally from De Vrije Koe, with truffle or shallot gravy 21.50 auntie door chicken in brine and preserved on the big green egg ½ 11.50 full 18.50 sole around 500 grams fried in butter 22.50 cod with salsa of pure raw vegetables (salsa cruda) 17.50 ravioli stuffed with ricotta cheese, with creamy sauce, arugula and sun dried tomato 14.50 sides organic fries with mayo 3.50 vegetables of today 4 patatas bravas with spicy aioli 4.50 caesar side salad vega 3.50 desserts brownie white chocolate cremeaux and raspberry 8.50 creme brulee espresso 8.50 bbq pineapple caramel, toffee ice cream 7.50 yogurt lemon panacotta with mangochutney and ice cream 7.50 apple pie with whipped cream 4.50 with whipped cream and ice cream 5.50 cheesecake 4.50 with sorbet 5.50 cheese board naturally of De Vrije Koe with apple-fig chutney 10.50 scroppino lemon sorbet drink with vokda 5.50 Do you suffer from allergies? Please notify us!

6 breakfast smart organic yogurt with fresh seasonal fruit and homemade granola 6.75 swift croissant, Olmenhorst organic jams and cheese slice 4.75 super de luxe extensive breakfast with fresh organic eggs by choice, organic yogurt, fresh fruit, homemade granola, croissant, bread, ham, cheese grass, Olmenhorst organic jams, peanut butter, chocolate sprinkles, a glass of fresh orange juice, a cup of tea or coffee of your choice 12.50 eggs scrambled eggs balsamic tomatoes, lettuce and cheese 7.50 omelet with ham, cheese or tomato choice, from 6.50 lunch organic yogurt seasonal fruit and homemade granola 6.75 toast 3 cheeses mozzarella, cheddar and grass cheese 6.50 toast ham and grass cheese 5.50 chicken cheddar quesadilla grilled with lemon-yogurt dip and coriander 7.50 buffallo mozzarella & balsamic tomato salad with lemon basil dressing 13.50 crispy chicken with fresh fennel salad, barbecue dressing and mango chutney 13.50 feta salad with sundried tomatoes and guacamole 13.50 classic caesar salad with grilled chicken and marinated anchovies 13. 50 without chicken 10.50 thai chicken salad paksoi, bean sprouts, cashew nuts 13.50 more lunch choice of spelt bread (+0.50), sourdough white or multigrain carpaccio on bread naturally from De Vrije Koe, with truffle mayo and Parmesan 9.50 salmon on bread pickled in beetroot, cream cheese, sundried tomatoes and salsa verde 12.50 raw beef sausage on bread with truffle mayonnaise and Parmesan 9.50 feta cheese on bread with salsa, sundried tomato & guacamole 7.50 steak on bread, normal or spicy 16.50 pulled pork on bread with spicy sour cream, little gem & guacamole 9.50 100% beef croquettes (2) on bread with mustard-mayonnaise 7.50 creamy fresh garlic soup with goat cheese, without smelly breath! 5.50 soup of the day, look at our boards tournedos naturally from De Vrije Koe with truffle or shallot gravy 21.50 satay chicken thigh with peanut sauce 2 pc 14.50 satay South American style (rodizio), peanut sauce 15.50 beef burger 200 grams, naturally from De Vrije Koe, cheddar, bacon, caramelized onion and baba ganouche 13.50 pie apple pie with whipped cream 4.50 with whipped cream & ice cream 5.50 cheesecake 4.50 with sorbet 5.50


Download ppt "Rusthoek Bar & Grill Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet. Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten en een open en transparante keuken."

Verwante presentaties


Ads door Google