De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

La Tierra Home cooking Cuppens Nicky.

Verwante presentaties


Presentatie over: "La Tierra Home cooking Cuppens Nicky."— Transcript van de presentatie:

1 La Tierra Home cooking Cuppens Nicky

2 Wat is Home cooking ? De vraag die u zich waarschijnlijk stelde “wat is home cooking. “ Het is een vorm van catering, maar dan bij u thuis. Heel persoonlijk en veel gezelliger dan op restaurant of in een grote zaal. We proberen u een culinaire belevenis te geven die u nooit zal vergeten! Door te werken met seizoensgebonden producten kan ik steeds de mooiste en meest verse producten aan u afleveren. Het is mijn doel om uw avond van begin tot einde te verzorgen, dat houdt in van de ontvangst van de gasten tot het opruimen en eventueel poetsen van de keuken we zorgen voor een totaal aanbod en nemen dus alles zelf mee.

3 La Tierra La Tierra staat voor aarde in het Italiaans,
Omdat de aarde zoveel te bieden heeft en ik jullie graag mee neem in een wereld vol smaak en creativiteit was de keuze la Tierra zeer snel gemaakt.

4 Ik ben Cuppens nicky Geboren op 18 mei 1992 Ben kok van opleiding en heb mijn school carrière door gebracht op het Sima in Aarschot, Stage plaatsen - De Slagmolen Oud Sluis Werk ervaringen ‘t zilte De Pastoralen

5 Werkwijzen De werkwijze van la Tierra is eenvoudig en alles is mogelijk , Er zijn enkele basis arrangementen . We kunnen ook een persoonlijk arrangement opstellen naargelang uw verlangens. Basis prijzen 15 euro per gerecht 25 euro voor drie wijnen onbeperkt drinken 15 euro voor vijf amuses met prosecco onbeperkt 8 euro voor koffie of thee met uitgebreide keuze aan zoet 15 euro voor kaas assortiment met bier of porto

6 Menukeuze Ganzenlever met appel, kaneel en rozijnen
Bouillon van ossenstaart op Oost-Indische wijze Tomaten risotto met Parmezaan, Escargots en basilicum 3 bereidingen van kalf Ananas bruine rum vanille en yoghurt Italiaanse salade Kort gebakken tonijn met sesam en miso Aardappels en wintergroenen Horstien rund met dragon Mango kokos en witte chocolade

7 Wijnen Onze wijnen zijn altijd aangepast aan de gerechtjes . We voorzien 3 wijnen in ons assortiment , Als u graag gebruik maakt van de huiswijn is dat ook mogelijk deze worden dan aan het einde van de avond per fles afgerekend.

8 Kaas Ons assortiment kazen bestaat uit 5 verschillende soorten kaas met bijhorende kaas garnituur variërend in zoet en zure combinaties die seizoensgebonden en huisbereid zullen zijn. Onze kazen zijn te combineren met aangepaste bieren of met een lekker glas porto.

9 Amuses Er worden steeds 3 fingerfoods voorzien en 2 a 3 amuses, hierbij wordt een zeer mooie prosseco geserveerd die ook onbeperkt kan worden gedronken tijdens het aperitieven. Koffie en thee Als afsluiter van de avond serveer ik u graag een lekker kopje koffie of thee, hierbij hoort natuurlijk een assortiment aan zoete versnaperingen.

10


Download ppt "La Tierra Home cooking Cuppens Nicky."

Verwante presentaties


Ads door Google