De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het verschil tussen Magento en WooCommerce.  De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het verschil tussen Magento en WooCommerce.  De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce."— Transcript van de presentatie:

1 Het verschil tussen Magento en WooCommerce

2  De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce is een booming gebied.  De bedrijven met een virtuele dan wel een fysieke entiteit gaan in een rap tempo allemaal online.  Bij het lanceren van een self-hosted e-commerce winkel zijn er twee hoofd hulpmiddelen die je in je achterhoofd moet houden.  Dit zijn WooCommerce en Magento.  Dit zijn de meest bekende en populaire hulpmiddelen bij het bouwen van een online shop.

3 Laten we kijken naar de verchillen:

4 Een platform versus een plugin:  Het grootste verschil tussen deze twee is dat de eerste een compleet platform is met gevanceerde structurele en functionele kaders die speciaal ontworpen zijn voor e-commerce websites.  Waarbij een simpele plugin moet worden opgenomen in een content management system om zo te kunnen functioneren.

5 Professionele eisen:  Om Magento te kunnen gebruiken heb je professionele vaardigheden en kennis nodig om in staat te zijn e-commerce websites te maken.  Aan de andere kant is WooCommerce zeer eenvoudig te gebruiken wat zelfs door beginners gebruikt kan worden voor het bouwen van een e-commerce waarbij vakkennis niet verreist is.

6 Premium versus gratis:  WordPress, wat de basis vormt voor WooCommerce is gratis te downloaden en te gebruiken.  Het was van origine bedoeld voor bloggen, maar omdat het ontzettend flexibel is wordt het nu gebruikt bij het creeren van sites.  In het geval van Magento komen er gratis community versies uit, maar voor de premium versie moet je een bepaalde fee betalen.  Waardoor WooCommerce Magento verslaat op economisch gebied.

7 Beperkingen versus grenzeloosheid van de functionaliteit:  Het nut van Magento is alleen rijkend tot e-commerce sites. De functionaliteit van het online kopen en verkopen kan alleen gebracht worden met een verkoop platform.  Limited vs. Limitless functionality:  The utility of Magento is only limited to ecommerce sites. Its functionality of online buying and selling can only provided on no other but just the shopping platform. Woocommerce, though exclusively devoted to shopping functionality also provides limitless web solutions with its parent framework – Wordpress.

8 Belangrijkste feiten: Magento is vooral gericht op materiele goedren, tewijl WooCommerce winkels zich vooral focussen op immateriele goederen. Magento is volledig bedoeld voor e-commerce, dit in tegenstelling tot WooCommerce Japan en China zijn de landen met de meeste platformen naast Magento en WooCommerce Financien, verzekeringen, reizen en muziek zijn populaire categorieen bij WooCommerce deze categorieen zijn niet zo populair bij Magento

9 Bovengenoemde verschillen zijn de belangrijkste verschillen tussen Magento en WooCommerce. Oorspronkelijk Gepost op : http://goo.gl/SvUEMthttp://goo.gl/SvUEMt

10 Wilt u meer weten? Magento Certified Solution Specialist Freelance WooCommerce Magento Ontwikkeling Specialisten


Download ppt "Het verschil tussen Magento en WooCommerce.  De vraag naar hulpmiddelen voor het bouwen van een online winkel neemt onzettend hard toe.  De e-commerce."

Verwante presentaties


Ads door Google