De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak www.suzenzo.nl.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak www.suzenzo.nl."— Transcript van de presentatie:

1 Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak www.suzenzo.nl

2 Beauty Trends Van alle beauty trends die we komend seizoen zullen gaan zien, verdient de Nagellak/Gellak het om apart in het zonnetje gezet te worden.beauty trends Experimentern op de nagels is helemaal HOT! Lakken van je nagels de meest simpele manier is om verzorgd en stijlvol voor de dag te komen. Wat de nagels betreft zijn er aankomend seizoen een paar algemene trends, los van de kleur die je er uiteindelijk opsmeert. Zo nemen we, voorgoed afscheid van (te) lange nepnagels en zien we daarvoor in de plaats korte, rond gevijlde nagels. En stuk chiquer én praktischer. Daarnaast kun je variëren met de mate van glans op je nagels. Van super mat tot hoogglans. Benieuwd welke kleuren je aankomend seizoen naar hartelust kunt smeren?

3 Een blauwtje lakken Blauw is Hotter dan hot aankomend seizoen. Niet alleen voor onze kleding, ook op beauty gebied voert blauw de boventoon. Van lichtblauw tot bijna zwart; we smeren alle kleuren blauw op onze ogen of nagels.

4 Smeren met zwart & wit De combinatie zwart & wit is niet nieuw, maar dat maakt 'm niet minder mooi. We zien deze trend als het goed is terug in onze kledingkast én op onze nagels. Lak je nagels afgewisseld zwart en wit of trek zwarte strepen over je witte nagels.

5 Oogverblindende nagels De oplossing tegen een herfstdip? Glitter, glans en glamour! Of het nu om kleding met een flinke dosis metallic gaat of glanzende oogschaduw en nagellak. Ga voor subtiel nude met een glans of ga all the way met een duidelijke zilveren of gouden coating, zolang het maar glimt.

6 Nagels als juwelen De makkelijkste truc om er chique en stijlvol uit te zien is een paar goed gelakte nagels, zéker als deze in de kleur van edelstenen zijn gelakt. Ga aankomend seizoen voor donkergroen, of diep paars en je bent helemaal on trend.

7 50 tinten grijs Ben je op zoek naar een nieuwe favoriete neutral? Dan is de kleur grijs jou keus! Van lichtgrijs tot bijna zwart; er is keus genoeg. Grijs is chique en stijlvol en kan met alles gecombineerd worden. Onmisbaar!!

8 Lady in red Rode nagellak raakt eigenlijk nooit uit de mode, geen kleur is zo klassiek en tijdloos als rood als het om nagellak gaat. Toch mag de kleur rood niet vergeten worden in dit rijtje, de grote designers lieten duidelijk hun voorkeur blijken op de catwalk. Anno 2015 combineren we de rode nagels met een net zo rood gestifte mond. Sexy!

9 Zoals je ziet kan er heel veel, maar zijn de hele lange nagels helemaal uit!! In plaats daarvan inderdaad een mooi gevijlde nagel voorzien van Nagellak of Gellak. Hopelijk heb je een goed beeld, van de aankomende trends van najaar 2015!


Download ppt "Nageltrends 2015 Nagellak en Gellak www.suzenzo.nl."

Verwante presentaties


Ads door Google