Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdLaura Jacobs Laatst gewijzigd meer dan 9 jaar geleden
1
Leveranciersbeoordeling Overeenstemming tussen bestelling en levering Nakomen levertermijnen Flexibiliteit, prijs, service Vestiging in de buurt Commerciële leveringskwaliteit Leveringskwaliteit i.v.m. de levensmiddelenhygiëne Opschriften (etikettering) Houdbaarheid (THT) Schone transportvoertuigen Persoonlijke hygiëne van de chauffeur Transporttemperatuur Juiste specificaties Microbiologische-hygiënische kwaliteit van de producten Beoordelingscijfer Beoordelingssleutel Leveringskwaliteit Lijst van leveranciers Classificatie van de leverancier 510.01 Sheet 510.01
2
Controle van de afgeleverde producten Leverancier Leveranciersbeoordeling Acceptatie Weigering Bedrijf Controle van de afgeleverde producten 510.02 Sheet 510.02
3
Uiterlijk en gedrag van de chauffeur Hygiënecontrole van transportvoertuig en -materialen Voldoen aan de speciale vereisten voor levensmiddelen- vervoer Schone transport- voertuigen en -materialen Toepassing van hygiënische laadmethoden Handhaving van de juiste transport- temperatuur Eerste indruk van de betreffende levensmiddelen Sheet 510.03 510.03
4
Maximumtemperatuur bij de acceptatie van gekoelde levensmiddelen Vlees, verse vleeswaren < +7ºC; Bewerking < +4ºC Verse vis Temperatuur van smeltend ijs Diepgevroren –18ºC Vers gevogelte < +4ºC Melk en melkproducten Verkoop binnen 24 uur 24 uur < –6ºC Eiproducten < +4ºC Diepgevroren –12ºC Diepvriesproducten < –18ºC Fruit, groente < +7ºC 510.04 Sheet 510.04
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.