De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 54 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à Sinay (van Koutermolenstraat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 54 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à Sinay (van Koutermolenstraat."— Transcript van de presentatie:

1

2 In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 54 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à Sinay (van Koutermolenstraat naar Hooimanstraat) Naam: Hout ackers wegel Detailplan: 10 Breedte: 1 meter; Lengte: 1.205 meter; Oppervlakte: 12 a., 5 ca. Bijzonderheid: moet door de aangelanden onderhouden worden, volgens de wet van 10 april 1841.

3 In de Atlas der Buurtwegen verloopt het tracé van voetweg nr.54 zoals met de groene lijn aangegeven wordt. In de GIS-databank zijn geen wijzigingen aan deze voetweg (Hout ackers wegel) vermeld.

4 Op deze satellietfoto van Google Maps wordt datzelfde tracé in het groen aangegeven.

5 Voor de identificatie van de foto’s die gemaakt zijn bij een verkenning op 25 mei 2012 is het satellietbeeld in een oostelijk en westelijk gedeelte opgesplitst. Waar nodig wordt op de foto’s het tracé met rode markeringen verduidelijkt.

6 De pijltjes geven de plaats aan en de richting waarin de foto’s genomen zijn bij de verkenning. Ze zijn gelabeld met het nummer van de foto. het oostelijk gedeelte

7 Voetweg 54 volgt aanvankelijk de Koutermolenstraat

8

9 Daarna volgt de voetweg de Kouterdreef tot waar die eindigt.

10

11 Van het einde van de Kouterdreef tot de boomgroep volgt het tracé de Belselebeek.

12 Bij de verkenning was het niet mogelijk om de Belselebeek over te steken (links op de foto). De volgende foto (foto 7) kijkt terug vanaf het bosje links in de achtergrond naar de linker boomgroep op deze foto.

13 het westelijk gedeelte

14

15 Doorheen de bomen op de achtergrond, tot de Kouterstraat, verloopt het tracé dwars door een private tuin.

16 Tracé (van rechts naar links) door de private tuin aan de Kouterstraat. (Detail uit de satellietfoto van Google Maps)

17

18

19

20

21

22 Aansluiting met de Hooimanstraat

23


Download ppt "In de Atlas der Buurtwegen van Belsele van 2 april 1845 wordt voetweg nr. 54 als volgt omschreven: Richting: Sentier de Belcele à Sinay (van Koutermolenstraat."

Verwante presentaties


Ads door Google