De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vredeszondag 21 September 2008 Verbinding geeft vrede, leert delen. Matteus 20 vers 1-16 De werkers van het eerste uur zijn ontevreden omdat ze meer verwachten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vredeszondag 21 September 2008 Verbinding geeft vrede, leert delen. Matteus 20 vers 1-16 De werkers van het eerste uur zijn ontevreden omdat ze meer verwachten."— Transcript van de presentatie:

1 Vredeszondag 21 September 2008 Verbinding geeft vrede, leert delen. Matteus 20 vers 1-16 De werkers van het eerste uur zijn ontevreden omdat ze meer verwachten. Hij zei: “Zet het kwaad bloed dat ik goed doe en een ieder evenveel geef?”

2

3 Jaloezie, je benadeeld voelen, wat de ander heeft willen hebben, dat geeft onvrede en mond uit in vechten als we ons niet met elkaar verbinden en naar elkaar omzien.

4 De rechter kant geeft, in kleur en gehavend materiaal, jaloezie en oorlog aan.

5 De linker kant geeft overvloed en de wil tot delen aan,

6 vandaar dat de witte bloemen naar de verbinding reiken.

7 Deze verbinding geeft licht en vrede. Vandaar de groene hedera die het symbool van verbinding verbindt met de ” V ” van vrede.

8 Laat vrede niet alleen geen oorlog zijn! Deel je overvloed, gééf om elkaar, dan ervaar je Gods vrede.

9 Zacharia 1:11 Over de hele aarde is het vredig en stil. De Here heeft zich naar zijn volk gekeerd.


Download ppt "Vredeszondag 21 September 2008 Verbinding geeft vrede, leert delen. Matteus 20 vers 1-16 De werkers van het eerste uur zijn ontevreden omdat ze meer verwachten."

Verwante presentaties


Ads door Google