Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdCasper Visser Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
1
onhygiënisch werken en de gevolgen
Dreamteam
2
Als kok zorg je voor je eigen werkplek
Als bediende help je af en toe in de keuken met schoon maken en elke keer dat je terug komt in de keuken je handen desinfecteren Iedereen helpt met het schoonmaken van de keuken en het schoon houden ervan
3
Producten die de vriezer in gaan worden altijd afgedekt en gelabeld
Dat houd in dat we kunnen zien wanneer het in de vriezer is gelegd en tot wanneer het dus goed is
4
Eten bereiden Drie dingen waar je aan moet voldoen:
1 was goed je handen voordat je ergens aan begint. 2 zorg dat je werkplek goed schoon is. 3
5
snijplanken LET OP!!!! Elke snijplank heeft een andere kleur en elke kleur staat voor een andere soort vlees als we alles op dezelfde snijplank zouden doen krijgen we vergiftigingen en dat willen we natuurlijk niet ! Rood: rundvlees Geel: vis Groen: varkensvlees etc.
6
Dit was het hoop dat jullie het goed begrepen hebben
Dreamteam
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.