De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door Bhanu & Nitesh

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door Bhanu & Nitesh"— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door Bhanu & Nitesh
vliegtuigen Gemaakt door Bhanu & Nitesh

2 inhoudopgave Inleiding de Geschiedenis van vliegtuigen Concorde
Passagiers vliegtuigen Gevechts vliegtuigen Opstijgende vliegtuigen Schiphol

3 inleiding Wij willen hier over vertellen omdat
Wij dit interessant vinden. En omdat het een moeilijk onderwerp is.

4 de geschiedenis van vliegtuigen
Orville & Wilbur Wright hebben het eerste vliegtuig gemaakt.

5 concorde De Concorde was een heel snelle passagiersvliegtuig. Er zijn maar 20 toestellen van gebouwd, waarvan 4 test vliegtuigen waren. Het vliegtuig vloog voor het eerst in Het maakte zijn laatste vlucht op 24 oktober 2003.

6 concorde Een Concorde kon op 18 kilometer hoogte vliegen. Het vliegtuig bereikt een snelheid van meer dan 2000 kilometer per uur. Daardoor vloog het vliegtuig in minder dan drie uur van (Engeland) Londen naar (Amerika) New York.

7 passagiers vliegtuigen
Er zijn veel soorten Passagiers vliegtuigen. Zoals KLM, Surinam- Airways, Martinair, Transavia, Blue jet, Easy jet, Turkish airways.

8 gevechts vliegtuigen Een gevechtsvliegtuig is een militair vliegtuig dat bewapend is met bommen, raketten en boordeschut. De vliegtuigen kunnen worden onderverdeeld in jachtvliegtuigen, bommenwerpers en gevechtshelikopters

9 opstijgende vliegtuigen
Als het vliegtuig in Vaart komt, begint de Lucht over & onder de Vleugels door te gaan. Wanneer de lucht Over & onder de Vleugels door gaat Wordt het vliegtuig opgetild.

10 schiphol Schiphol of Luchthaven Schiphol (in het Engels Schiphol Airport, Amsterdam Airport of Amsterdam Airport Schiphol genoemd), is de grootste Nederlandse luchthaven, en een van de belangrijkste luchthavens van Europa.

11 schiphol Het is momenteel wat passagiersaantallen betreft de nummer dertien van de wereld. [1] Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Martinair, ArkeFly en Transavia.com

12 hoe we het vonden Nitesh : Leuk Makkelijk zenuwachtig Bhanu: Makkelijk

13 de vragen Wie bouwden het eerste vliegtuig?
Op welke hoogte vliegt een concorde? Hoeveel toestellen zijn er gebouwd van de concorde? Hoe heet schiphol in het engels? In welk jaar vloog de concorde voor het eerst?

14 the end!


Download ppt "Gemaakt door Bhanu & Nitesh"

Verwante presentaties


Ads door Google