De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MALU WILZ SKIN ENERGY COMPLEX MET VITAMINE C.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MALU WILZ SKIN ENERGY COMPLEX MET VITAMINE C."— Transcript van de presentatie:

1 MALU WILZ SKIN ENERGY COMPLEX MET VITAMINE C

2 MALU WILZ SKIN ENERGY VITAMINE C - Inleiding
Waaraan herkennen we een huid met een tekort aan Vitamine C? Bij gebrek aan Vitamine C kan het gebeuren dat de Langerhans cellen niet meer toereikend verzorgd worden. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de opbouw van de collagene vezels. Wordt deze vernieuwing afgeremd, ziet de huid er futloos uit, alsof er een nachtje slaap bij ingeschoten is. Wat doet Vitamine C voor de huid? Vitamine C is bijzonder actief tegen de agressieve zuurstof-moleculen, die een negatieve invloed op de huidveroudering hebben. Door regelmatig Vitamine C toe te voegen kan de afbraak van Collagene vezels vertraagt worden. Wetenschappelijke tests laten zien dat de vorming van nieuwe collagene vezels met 60% verbeterd wordt.

3 MALU WILZ SKIN ENERGY VITAMINE C – Vervolg Inleiding UV A Stralen
Zijn verantwoordelijk voor de directe bruining. Komen tot de lederhuid. Zijn mede verantwoordelijk voor de afbraak van de collagene vezels en dragen bij tot vroegtijdige huidveroudering Risico op de vorming van een Melanoom, door vorming van vrije Radicalen. UV B Stralen Bij deze stralen gaat het om korte golven die zich in de Epidermis dringen en voor een langdurige bruining verantwoordelijk zijn. UV B Stralen beschadigen de huid bij teveel zon. Nemen deel aan de vorming van het zo belangrijke Vitamine D.

4 MALU WILZ SKIN ENERGY VITAMINE C - Producten Multi Vitamin Complex
Werkstoffen: UV-Filter, ATP, Vitamine H, K, C, E Toepassing: Ca.5 pompjes van het concentraat aanbrengen op de huid. Aansluitend Q10 Energizer aanbrengen Productargumenten en voordelen: *Stimuleert de opbouw van de collagene vezels. *De spankracht en de stevigheid van de huid worden positief beinvloed. *Intensieve vochtverzorging voor de huid. *Kalmeert de huid en vermindert roodheden. *Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

5 MALU WILZ Q10 Energizer Werkstoffen:
Ubiquinone (Q10), Vitamine A en E, Hyaluronzuur, Plantaardige olie. Toepassing: Als optimale voorbereiding van de huid na de reiniging eerst het Multi Vitamine Complex aanbrengen en aansluitend Q10 Energizer gelijkmatig aanbrengen en inmasseren. Productargumenten en voordelen *Activeert de energievoorziening van de cellen. *Normaliseert fijne rimpeltjes. *Bevordert de collageensynthese. *Tonus und Tugor worden positief beinvloed. *Ideaal als nachtverzorging in combinatie met de Refining Cream met Vitamine C.

6 MALU WILZ Refining Cream with Vitamin C Werkstoffen:
AHA-Liposomen, Vitamine C, Squalan, Cacao boter Toepassing: `s Morgens en `s avonds een kleine hoeveelheid op de gereinigde huid aanbrengen. De huid rondom de ogen vrijhouden. Ter bescherming tegen de UV straling tijdens gebruik van het product en een week erna een beschermende crème gebruiken in de zon Productargumenten en voordelen *Stimuleert de opbouw van de collagene vezels. *Vertraagt de afbraak van collagene vezels. *De celvernieuwing wordt gestimuleerd. *Beschermt de huid tegen vrije radicalen. *De huid ziet er krachtiger en energierijker uit.

7 MALU WILZ Energy Complex met puur Vitamine C
Dit complex bevat zuiver Vitamine C en is voor ieder huidtype geschikt. Bij een door de zon beschadigde huid is dit preparaat een wonder. Toepassing: Verwijder de beschermkap van de ampul en druk de witte dop naar beneden. Schud nu het flesje krachtig, zodat de zuivere Vitamine C zich met de emulsie mengt. 1 Minuut laten staan. De dop nu geheel verwijderen en de transparante doseerdop op de glasampul zetten. Energy Complex Ampul op zijn kop houden en in de doseerdop knijpen. Tip! Wij raden aan om het product in een kuur van 4 weken aan te bieden. Het Energy Complex is wanneer geactiveerd, 7 dagen werkzaam en moet in deze tijd opgebruikt worden.

8 MALU WILZ Beauty Energizer Ampullen Werkstoffen:
Iris Isoflavone, Repairwerkstof, Aminofeel, Deliner Productargumenten en voordelen *„Polijst“ fijne lijntjes en rimpeltjes. *Helpt de vermoeide, gestresste huid om er weer snel fris uit te zien *Rijk aan werkstoffen en revitaliserend. *Bijzonder effectief ampul met direct effect. *Toepassing in de salon *Ideaal op te brengen met de Beauty Energizers (Bergkristallen)

9 SKIN ENERGY VITAMINE C – Benodigde Producten
Soft Cleansing Milk / Gentle Cleansing Foam Jojoba Peeling / Papaya Peeling Hydro Tonic Energy Complex met Vitamine C Aloë Vera Mint Masker Beauty Energizer Ampul Multi Vitamine Gel / Thalasso Massage Gel Refining Cream met Vitamine C + Eye Control Cream Tip: De Energy Complex wordt in de behandeling niet volledig gebruikt, geeft het restant mee aan de cliënt voor thuisbehandeling.

10 MALU WILZ VERLOOP SKIN ENERGY VITAMINE C 1. REINIGING
Soft Cleansing Milk Breng de Soft Cleansing Milk met zachte grepen aan op het gezicht, hals en decolleté. Toniseer aansluitend met de Hydro Tonic en droog de huid met een tissue. 2. DIEPTEREINIGING Papaya Peeling Een kleine hoeveelheid van de peeling in een maskerschaaltje doen en dit emulgeren en opschuimen met Hydro Tonic. Breng de peeling aan op het gezicht, hals en decolleté. De maximale inwerktijd is 3- 7 minuten. Geen vapozone gebruiken. Aansluitend toniseren

11 MALU WILZ 3. WERKSTOF CONCENTRAAT 4. MASKER
Energy Complex met puur Vitamine C De dop van het Energy Complex indrukken en goed schudden. Product een minuut laten rusten. Het product op de huid aanbrengen en met behulp van 2 vlakke penselen inwerken. 4. MASKER Aloë Vera Mint Masker Het gekoelde Aloë Vera Kaktus Masker aanbrengen (het huidoppervlak wordt duidelijk gekoeld). Nu ontstaat er een intensieve penetratie van werkstoffen tot in de dieper gelegen huidlagen. Het masker moet 10 minuten inwerken en met koele compressen afgenomen worden. Als afsluiting de huid toniseren

12 MALU WILZ 5. WERKSTOF CONCENTRAAT 6. MASSAGE 7. AFSLUITENDE VERZORGING
Beauty Energizer Ampul Het ampul met zijn hoge concentratie van opbouwende werkstoffen aanbrengen en kort laten intrekken. 6. MASSAGE Mulit Vitamine Gel / Thalasso Massage Gel Multi Vitamin Gel op het gezicht verdelen. Hierbij opletten, dat we geen te kleine hoeveelheid nemen. Indien nodig Thalasso Massage gel erbij gebruiken. Na de massage het product verwijderen en de huid toniseren. 7. AFSLUITENDE VERZORGING Refining Cream met Vitamine C en Eye Control Cream

13 MALU WILZ Beauté Hartelijk dank voor uw interesse


Download ppt "MALU WILZ SKIN ENERGY COMPLEX MET VITAMINE C."

Verwante presentaties


Ads door Google