Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdChristiana Maes Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
1
Het dekken van de tafel Voltooiing
2
Het dekken van de tafel - voltooiing Extra items op de tafel: Cruets (zout, peper, mosterd en mosterd lepel) Boter en alternatieven Asbak (Als het restaurant roken toestaat) Tafel nummer Bloemen tafel center
3
Decoratie van tafels Tafel decoratie moet aangepast zijn aan de karakter van viering. De decoratie moet zijn: smaakvol elegant In harmonie met de linnen en de tafelwerk.
4
Onthoud De tafel mag niet overladen in overeenstemming met de principe: hoe rijker het servies, de meer bescheiden decoratie en omgekeerd. Decoratief elementen moeten aanpassend zijn met de decoratie interieur. Het regelen van de decoratie moet beginnen met het midden van de tafel.
5
Men moet uitsluitend snijbloemen gebruiken welke stuifmeel tijdens het dekken van de tafel niet ontladen, en gebruik alleen die van weinig geur. Decoratief elementen: tafelkleden Linten kaarsen naamkaartjes spiegels bloemen decoratief linten schelp ballonnen
6
Decoratie met bloemen
8
Buffet tafel
9
Extra elementen: specerijen kachels Bord deksels spiegels brood manden vinger kom flessenkoelers naamkaartjes nummers
10
Wijn mand Brood mand
11
Menage / Specerijen verwarmer
12
Bord deksel Flessenkoeler
13
Nummers Naamkaartjes
14
Vinger kom Decoratie in de spiegel
16
De extra elementen op de tafels zetten
22
Bloemen kunnen op verschillende manieren op de tafel gezet worden: Als samenstelling krans Afzonderlijke componenten
23
Het dekken van tafels voor een viering Kerstmis Pasen
24
Kerstmis tafel
25
Bruiloft ontvangst
27
Doop Eerst heilige communie
28
Andere gelegenheden
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.