De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vogelhuisjes project.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vogelhuisjes project."— Transcript van de presentatie:

1 Vogelhuisjes project

2 Realistische types: Maak een vogelhuisje dat mooi, duurzaam en goedkoop is. Maak ook een plan waarin je duidelijk laat zien voor welke doelgroep het vogelhuisje bestemd is en voor welke prijs het verkocht kan worden.

3 Intellectuele types: Doe een marktonderzoek onder consumenten of er markt is voor vogelhuizen. Onderzoek wat voor vogelhuizen nodig zijn, welke consumenten geïnteresseerd zijn en wat men bereid is te betalen. Presenteer het onderzoek aan je klasgenoten.

4 Artistieke types: Maak een exclusief vogelhuisje, pimp ‘t
Artistieke types: Maak een exclusief vogelhuisje, pimp ‘t. Maak een kostprijs en bepaal de doelgroep en de afzetmarkt.

5 Sociale types: Organiseer een “bird-party” voor de exclusieve vogelhuizen. Nodig de juiste mensen hiervoor uit. Het resultaat moet zijn dat je minstens 5 exclusieve vogelhuisjes verkocht hebt.

6 Ondernemende types: Bereid een presentatie voor van alle vogelhuizen en boeken die gemaakt zijn door de andere klasgenoten. Bedenk wie je daarvoor uitnodigt. Bedenk ook waar de presentatie gehouden moet worden. Zorg ook voor voldoende publiciteit voor de presentatie. Er zijn verschillende vormen van publiciteit te bedenken. Het resultaat moet zijn dat 40% van de vogelhuizen en boeken verkocht moet zijn.

7 Conventionele types: Maak een boekje over hoe je zelf een vogelhuisje kunt maken. Bepaal de oplage van het boekje, de kostprijs en de doelgroep.


Download ppt "Vogelhuisjes project."

Verwante presentaties


Ads door Google