De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Houses of Hope Ministries Suriname

Verwante presentaties


Presentatie over: "Houses of Hope Ministries Suriname"— Transcript van de presentatie:

1 Houses of Hope Ministries Suriname

2 Onderwijs en counseling in de penitentiaire inrichtingen
Blok van 10 lessen gevolgd door een certificaat. Bijbelstudies voor een sterker fundament. Het opbouwen van een relatie. Opvang en begeleiding in het trainingscentrum bij resocialisatie.

3 Opvanghuis voor Christen ex- gedetineerden
4 tot 6 maanden onderdak. Gestructureerd programma. Meewerken in self-support projecten. Geestelijke en sociaal-maatschappelijke begeleiding.

4 Educatieve Projecten Ondersteuning van kinderen in Suriname door middel van educatieve projecten zoals hulp bij het afronden van de basisschool. Het afronden van de basisschool kan voorkomen dat kinderen later in moeilijke situaties terecht komen.

5 Zending In de boslanddorpen in het gebied van Boven Suriname is veel gebondenheid. Evangelisatie en Bijbelstudies in dit gebied zijn hard nodig! Wilt u ook het Goede nieuws verspreiden? Ga met ons mee op zendingsreis!

6 Pastoraal Team van Houses of Hope Ministries Trainingscentrum in Suriname
Minister Ronny Vaarnold. Bcs Pastor. George Eduard Apostel. Wim Odendaal

7 Hoofd Bestuur Houses of Hope Ministries International
Voorzitter: Wim Odendaal Vice-voorzitter: Ronny Vaarnold. Bcs Penningmeester: Patrick van Aalten Secretaris: Joyce Florentinus Bestuurder: Sonja Odendaal Bestuurder: Sietse Lagendijk Vertaalwerk: Joke de Jongh Vormgeving: Boony Florentinus

8 Visie voor 2014 Uitbreiding onderwijs en couseling in de correctie centrums. Nieuw educatie project voor kinderen in Suriname. Voortzetting ontwikkeling trainingscentrum / self-support landbouwproject.

9 Uw hulp is nodig! Geestelijk en financieel:
Bij de ontwikkeling van het werk in de gevangenissen. Bij de opvang van mannen in onze rehabilitatie centrum en bij ambulante hulp van ex-gedetineerden. Educatie en ontwikkeling van kinderen in Suriname. Steun ons met uw bijdrage!

10 Houses of Hope Ministries Suriname
Reknr. RBC-Bank: SRD Stichtingregisternr.: Ministerie van Justitie en Politie Meer informatie:


Download ppt "Houses of Hope Ministries Suriname"

Verwante presentaties


Ads door Google