De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag van de operator 9 oktober 2013. Eerst en vooral… Wat is een operator? Operator betekent (be)werker. In het dagelijks leven is een operator iemand.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag van de operator 9 oktober 2013. Eerst en vooral… Wat is een operator? Operator betekent (be)werker. In het dagelijks leven is een operator iemand."— Transcript van de presentatie:

1 Dag van de operator 9 oktober 2013

2 Eerst en vooral… Wat is een operator? Operator betekent (be)werker. In het dagelijks leven is een operator iemand die een apparaat of een installatie bedient. Vaak werken ze in een ploegensysteem.

3

4 Dag van de operator - Doel? De functie “operator” voorstellen in de verschillende sectoren. Een (eerste) kennismaking met de job én diverse sector. Roadshow per geografische regio (15 clusters)

5

6

7 Bedrijven – houtindustrie

8 Bedrijf – Bouwmaterialen Site in Aalbeke en Site in Moeskroen

9 Dagindeling 12u50 verzameling op een centrale plaats binnen elke cluster 13u00 vertrek De bus rijdt met alle kandidaten naar de 4 bedrijven Bedrijfsbezoek Bus rijdt terug naar opstapplaats - einde voorzien rond 18u

10 Dus… Wil je graag een kijkje achter de schermen nemen in diverse sectoren? Schrijf dan zeker in voor de ‘Dag van de operator’!

11


Download ppt "Dag van de operator 9 oktober 2013. Eerst en vooral… Wat is een operator? Operator betekent (be)werker. In het dagelijks leven is een operator iemand."

Verwante presentaties


Ads door Google