De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dropbox. Dropbox is een innovatieve gratis applicatie waarmee je overal toegang hebt tot je bestanden via één map. De voortdurend automatisch synchroniserende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dropbox. Dropbox is een innovatieve gratis applicatie waarmee je overal toegang hebt tot je bestanden via één map. De voortdurend automatisch synchroniserende."— Transcript van de presentatie:

1 Dropbox

2 Dropbox is een innovatieve gratis applicatie waarmee je overal toegang hebt tot je bestanden via één map. De voortdurend automatisch synchroniserende kopieën van deze map op verschillende platformen brengen je files altijd binnen handbereik. Of je nu je dropbox-map opent vanaf je werkcomputer, mobiel of laptop op een terrasje, het bevat te allen tijde de meest recente versies van je bestanden. Wil je met Dropbox aan de slag, dan maak je allereerst een account aan op de site. Log je in, dan heb je via deze pagina altijd toegang tot je bestanden. Deze wil je natuurlijk ook vanaf je computer openen en daartoe installeer je het kleine programmaatje. Vervolgens werken het web- en softwaregedeelte van deze applicatie naadloos samen.

3 Dropbox zet eigenlijk alleen maar een gedeelde map op je computer, die het continu bijwerkt. Wat je ook opslaat in deze Dropbox-map, je bewaart 't in feite op 't internet. Tik je onderweg naar werk in de trein een brief en sla je 'm vanaf je laptop op in je Dropbox, dan open je hetzelfde documentje op kantoor vanuit de Dropbox op je pc aldaar. Door de toegang tot één unieke map vanaf verschillende apparaten en plaatsen is Dropbox bijzonder geschikt voor het uitwisselen van bestanden met anderen. Het programma heeft dan ook een aparte functie aan boord voor het delen van een map met meerdere Drobpox-gebruikers.

4 Installatie

5

6

7

8

9 Korte uitleg dropbox (engels)

10

11

12

13

14

15 Aan de slag

16

17 Nog dit: webadres www.dropbox.comwww.dropbox.com

18 Nog dit: webadres www.dropbox.comwww.dropbox.com Link naar mijn foto’s: fotoalbum 1 - Dropbox


Download ppt "Dropbox. Dropbox is een innovatieve gratis applicatie waarmee je overal toegang hebt tot je bestanden via één map. De voortdurend automatisch synchroniserende."

Verwante presentaties


Ads door Google