De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ZOO leuk!.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ZOO leuk!."— Transcript van de presentatie:

1 ZOO leuk!

2 Kikker weet niet wat hem overkomt
Kikker weet niet wat hem overkomt! De vriendjes van Kikker hebben hem geblinddoekt en meegenomen in een busje. Kikker heeft geen idee wat hem te wachten staat. Spannend…!

3 Wanneer de blinddoek van Kikker wordt afgedaan, zit Kikker hoog in een boom. Dat is toch een beetje akelig hoor, zo hoog!

4 Gelukkig komt een giraf hem uit de boom plukken
Gelukkig komt een giraf hem uit de boom plukken. Kikker stapt voorzichtig boven op het hoofd van de giraf en glijdt langs zijn nek naar beneden. Zzzoefff! Die giraf-glijbaan is best wel plezant, vindt Kikker!

5 In de tuin van de giraffen zit even verderop een kip. Hé, wat is dat
In de tuin van de giraffen zit even verderop een kip. Hé, wat is dat? Tok, tok, tok, toooook… En *floep*… De kip legt een ei op het hoofd van Kikker! “Speciaal voor jou”, zegt de kip. Kikker snapt er niks van en wandelt verder.

6 Wat spannend, denkt Kikker
Wat spannend, denkt Kikker. Vanuit een boom kijkt Kikker naar de zebra’s. Maar, wat gek! De zebra’s zingen een liedje voor Kikker? Kikker snapt er alweer helemaal niets van…

7 In de verte hoort Kikker de aapjes roepen. Wat is Kikker dol op aapjes
In de verte hoort Kikker de aapjes roepen. Wat is Kikker dol op aapjes! Ze roepen Kikker in de kooi, en Kikker wordt heen en weer geduwd op de schommel. Wat leuk, denkt Kikker!

8 Brrr… Wat ziet Kikker nu? Krokodillen? Daar is Kikker best wel bang van! Eén van de krokodillen komt dichter… en dichter… en dichter… Hij zwaait met zijn staart, draait die rond Kikker… en… geeft Kikker een dikke knuffel! Wat raar, allemaal, denkt Kikker.

9 Hé, wat ziet Kikker daar. Door het raampje ziet Kikker pinguins
Hé, wat ziet Kikker daar? Door het raampje ziet Kikker pinguins. Ze dansen! Kikker vindt dansen best wel cool, en doet gezellig met hen mee! “Dit doen we alleen maar omdat jij hier bent”, zeggen de pinguins. Dat is toch wel bijzonder, denkt Kikker.

10 Op het einde van de wandeling wordt Kikker uitgenodigd in het circus
Op het einde van de wandeling wordt Kikker uitgenodigd in het circus. Hij wordt de “special act” van de avond! Kikker wordt vast gebonden aan een kanon, en na een harde knal vliegt hij hoog in de lucht. Waaw, wat een kick, denkt Kikker!

11 Kikker wordt gelukkig opgevangen door de olifanten
Kikker wordt gelukkig opgevangen door de olifanten. Met hun slurf grijpen ze hem bij zijn pootjes en wordt hij veilig terug op de grond gezet. Wat een avontuur, denkt Kikker. En dat op een heel gewone dag!

12 Het publiek in de circustent begint luid te applaudisseren en zingt “happy birthday”. Kikker wordt bedolven onder confetti’s. Hij was helemaal vergeten, dat hij jarig was!

13 Na een superdagje in de zoo, vertrekt Kikker samen met zijn vrienden terug naar huis. Dit was de beste verjaardag ooit, denkt Kikker…

14 einde… auteurs, creatie Kikker, set-inrichting, fotografie, powerpoint, animaties: Méline, Chelsey, Alison, Mariza, Aude, Davina, Yazmin, Almir, Owen, Jordy, Jesse, Zoem, Aubin, Iben, Thibo, Lucas, Xanthy, Maxime, Gilles, Nikku, Cyriel, Yarne , juf Joke, juf Serafien © 3L8 + 4L8, BBO Het Vlot Ieper


Download ppt "ZOO leuk!."

Verwante presentaties


Ads door Google