De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oudjaar 2012 2Petrus 3:8-9 Zie dit niet over het hoofd: voor de Heer is één dag als duizend jaar en duizend jaar als één dag. Hij is niet traag met het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oudjaar 2012 2Petrus 3:8-9 Zie dit niet over het hoofd: voor de Heer is één dag als duizend jaar en duizend jaar als één dag. Hij is niet traag met het."— Transcript van de presentatie:

1 Oudjaar 2012 2Petrus 3:8-9 Zie dit niet over het hoofd: voor de Heer is één dag als duizend jaar en duizend jaar als één dag. Hij is niet traag met het nakomen van zijn belofte. Hij heeft geduld met u, omdat hij wil dat iedereen tot inkeer komt en niemand verloren gaat.

2

3 God geeft in de seizoenen de tijd aan, de tijd staat niet stil maar gaat door. Het oude jaar sterft af, het nieuwe jaar loopt uit. De dode tak, vol zwammen die het afsterven bevorderen, geeft het oude jaar aan.

4 De witte tulpen en de magnolia tak verwijzen naar het nieuwe jaar, ze komen uit het oude jaar voort, daarom wijzen ze naar de witte organza, het ontluikende leven van het nieuwe jaar.

5 Wij kijken terug op hetgeen geweest is en hebben door het verleden geleerd en kijken uit naar het jaar dat voor ons ligt en weten dat de Heer wil dat iedereen tot inkeer komt en niemand verloren gaat.

6


Download ppt "Oudjaar 2012 2Petrus 3:8-9 Zie dit niet over het hoofd: voor de Heer is één dag als duizend jaar en duizend jaar als één dag. Hij is niet traag met het."

Verwante presentaties


Ads door Google