De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een succesvolle samenwerking tussen Overheid, Ondernemer en Onderwijs ter invulling van SROI specifiek voor de Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) INFRA-WERKT.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een succesvolle samenwerking tussen Overheid, Ondernemer en Onderwijs ter invulling van SROI specifiek voor de Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) INFRA-WERKT."— Transcript van de presentatie:

1 Een succesvolle samenwerking tussen Overheid, Ondernemer en Onderwijs ter invulling van SROI specifiek voor de Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) INFRA-WERKT

2  Grootste deel van de aanneemsom in materiaal  Werken duren vaak maar een paar maanden  Certificaten als VCA en Veilig Werken langs de weg zijn noodzakelijk voor werken langs de weg  GWW sector krijgt ondanks de crisis te maken met een tekort aan personeel SROI in de GWW Sector

3 Hoe zorgen we met elkaar voor een duurzame invulling van SROI voor alle partijen?

4 Voor wie?  Overheid, opdrachtgever  Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt  Aannemers in de wegenbouw Het ontstaan…..

5 Vizier op gezamenlijk doel: Vizier op gezamenlijk doel:  Praktische en duurzame invulling SROI  Wederzijds vertrouwen  Actieve samenwerking Sleutels tot succes

6  Stichting Infra-Werkt is opgericht door aannemers en is dus van aannemers  Iedere aannemer kan lid worden van Infra Werkt  Als opdrachtgever een opdracht van 500k? Dit is 1 FTE instroom bij Infra-Werkt! Hoe gaat het in zijn werk?

7  Kandidaten krijgen 8 weken met behoud van uitkering een basisopleiding  Vervolgens een dienstverband van 6 maand bij Infra Werkt ( Bouw CAO)  De opdrachtgever vermeld Infra-Werkt in het bestek als invulling van SROI > 500k is 1600 uur SROI Hoe gaat het in zijn werk?

8  De aannemer die gegund heeft gekregen neemt contact op met Infra-Werkt  Kandidaat gaat aan het werk, de aannemer betaald per uur.  Infra-Werkt factureert uren aan aannemer= verantwoording aan de gemeente. Hoe gaat het in zijn werk?

9  Het werk moet arbeidsintensief zijn  Het gaat om (meervoudig) onderhandse aanbestedingen  Er zit een duidelijke koppeling tussen het werk wat op de markt komt en de instroom in de pool Waar moet je op letten?

10  24 april eerste ondertekening van convenanten  Inmiddels 10 gemeenten convenant ondertekend  20 kandidaten hebben een dienstverband. Wat is er tot nu toe bereikt?

11 Groen? Schoonmaak? Bouw? Ga om de tafel en bespreek de mogelijkheden met elkaar! Kan dit in meer sectoren?

12 www.infra-werkt.nl Meer info


Download ppt "Een succesvolle samenwerking tussen Overheid, Ondernemer en Onderwijs ter invulling van SROI specifiek voor de Grond- Weg- en Waterbouw (GWW) INFRA-WERKT."

Verwante presentaties


Ads door Google