Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
1
Harmonie van smaak en textuur
Brood Harmonie van smaak en textuur Henk Snellink Marc de Wit
2
Ambitie Als je je op doel concentreert vervagen de grenzen
Missie WP Haton b.v. is wereldwijd de meest succesvolle aanbieder van deegverwerkingsprocessen. Visie Wij willen de klant optimaal van dienst zijn door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de geautomatiseerde broodproductie beschikbaar te stellen. Wij realiseren een meerwaarde door samen met onze klanten deegverwerkingsmachines te ontwikkelen waarbij het gehele proces centraal staat. Als je je op doel concentreert vervagen de grenzen Als je je op de grenzen concentreert vervaagt het doel Aad van Nes
3
De gustibus non est disputandum
Smaak De gustibus non est disputandum
4
Smaak De inspirator voor onze klanten! De specialist in…
Deegverwerkingsmachines voor de bakkerij Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
5
Smaak Communicatie in brood en niet in machines
Van aanbod gestuurde productie.. Naar vraaggestuurde dienstverlening Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
6
Smaak Tools Ingredients People Process Machines Wie zijn wij
De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
7
Smaak Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood
Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
8
Smaak Proces Elke verandering in proces, recept of machine leidt tot verandering van textuur. Textuur is bepalend voor de smaak, het mondgevoel, de knapperigheid en de stevigheid. Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
9
Smaak Hoofdgrondstoffen Meel – bloem Gist Zout Water Hulpgrondstoffen
Broodverbetermiddelen Suiker Vetten – oliën Melkpoeder Eieren … Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
10
Smaak Glutenvorming Onoplosbaar tarwe – eiwit Water Energie
Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
11
Smaak Textuur Bepalende factor voor de smaak Mondgevoel
Knapperigheid, stevigheid, kauwbaarheid Dit zorgt voor smaak beleving Wie zijn wij De organisatie Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen
12
Smaak C-cell meting voor textuur Wie zijn wij De organisatie
Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen Volume van de cellen Cellen in aantal Foto boterham Structuurloop Helderheid Afmeting
13
} Smaak Korstkleur Korstgeaardheid Wie zijn wij De organisatie
Goed brood Productieproces van brood Grondstoffen Glutenvorming Textuur Begrippen } Kruimkleur Kruimstructuur
14
Niemand verdwaalt op een rechte weg
Concurrentiepositie Strategie Niemand verdwaalt op een rechte weg Prijsstelling
15
Be the change you wish to see
Organisatie Be the change you wish to see Ghandi
16
Marketing & Cultuur Deel je brood en het smaakt beter
Met respect voor brood als cultuurdrager wordt het door ons ontwikkelde productieproces onder herkenbare namen als Crustica©, Baguetta™ en Classica™ op de markt gebracht. Deel je brood en het smaakt beter Deel je geluk en het wordt groter Phil Bosmans
17
The fundamental basis of exchange
Service The fundamental basis of exchange
18
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald
Export Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald
19
Export Easy Toast
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.