De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VITAMINE B PLUS met dual-action technologie

Verwante presentaties


Presentatie over: "VITAMINE B PLUS met dual-action technologie"— Transcript van de presentatie:

1 VITAMINE B PLUS met dual-action technologie

2 Laat u niet tegenhouden door vermoeidheid!
We krijgen het steeds drukker. We kunnen ons dus geen energiegebrek permitteren. En als de vermoeidheid eenmaal toeslaat, is ze niet meer te verhelpen met koffie en cafeïne. Laat u niet tegenhouden door vermoeidheid!

3 Kies de slimste oplossing!
Begin elke ochtend met een gezond ontbijt en NUTRILITE™ Vitamine B Plus om de hele dag op uw best te zijn. Het voedingssupplement NUTRILITE™ Vitamine B Plus is een dual-actiontablet met een geleidelijke afgifte in acht uur tijd. Het is gemaakt van natuurlijke spirulina en bevat alle essentiële B-vitaminen. Dankzij de DUAL-ACTIONTECHNOLOGIE zorgt NUTRILITE™ Vitamine B Plus voor een optimale afgifte van elke B-vitamine. Zo draag het bij tot een normale energiestofwisseling en helpt het vermoeidheid te bestrijden.* Kies de slimste oplossing! * De normale energiestofwisseling wordt ondersteund door thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7) en cobalamine (B12). De volgende B-vitaminen dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid: riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), foliumzuur (B9) en cobalamine (B12).

4 Waarom zijn B-vitaminen zo belangrijk?
B-vitaminen zijn in water oplosbare voedingsstoffen die niet lang in het lichaam opgeslagen blijven. Ze spelen echter een belangrijke rol: ze helpen het lichaam om vermoeidheid tegen te gaan en dragen bij tot een normale energiestofwisseling. * * De normale energiestofwisseling wordt ondersteund door thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7) en cobalamine (B12). De volgende B-vitaminen dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid: riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), foliumzuur (B9) en cobalamine (B12).

5 Voedingsbronnen van B-vitaminen
B-vitaminen komen van nature voor in dierlijke producten, zoals vis, vlees, gevogelte, eieren, melk en zuivelproducten. Een aantal B-vitaminen komen ook voor in plantaardige voedingsmiddelen; Zo zijn noten en bonen een bron van thiamine (B1) en niacine (B3). Als u energie tekort komt, zou u een voedingssupplement met B-vitaminen kunnen overwegen.

6 B7 Compleet vitamine B- supplement B5 B3 B1 B12 B9 B6 B2
Een enkel tablet NUTRILITE™ Vitamine B Plus levert alle acht essentiële B-vitaminen (vaak B-complex genoemd). B6 thiamine (B1) riboflavine (B2) niacine (B3) pantotheenzuur (B5) pyridoxine (B6) biotine (B7) foliumzuur (B9) cobalamine (B12) B2 Het dual-action tablet combineert technologieën voor een geleidelijke afgifte in 8 uur met directe afgifte voor een betere opname van de voedingsstoffen. B12

7 Unieke dual-action technologie • •
directe afgifte Dual-action is een combinatie van technologieën voor directe en geleidelijke afgifte in 1 tablet met twee lagen: De donkergroene laag zorgt voor de directe afgifte van riboflavine (B2) en cobalamine (B12) meteen na het innemen. De lichtgroene laag zorgt voor geleidelijke afgifte van thiamine (B1), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7), foliumzuur (B9) gedurende acht uur. Elk gelaagde dual-actiontablet bevat alle acht essentiële B-vitaminen. geleidelijke afgifte Eerst worden twee B-vitaminen afgegeven - snel en volledig. De overige zes B-vitaminen worden verspreid over acht uur afgegeven, geleidelijk en in een constant tempo.

8 Waarom is die directe afgifte zo belangrijk?
Dat heeft te maken met de opname van B-vitaminen door het lichaam. Om wetenschappelijke redenen bevat de laag voor directe afgifte twee B-vitaminen: Riboflavine (B2) Wetenschappelijk onderzoek tijdens de ontwikkeling van dit product heeft uitgewezen dat vitamine B2 beter wordt afgegeven en sneller wordt opgenomen vanuit de laag voor directe afgifte. Cobalamine (B12) B12 moet rechtstreeks in de maag worden afgegeven, omdat het zich moet binden aan een proteïne in de maag en de twaalfvingerige darm om te worden opgenomen. Als deze vitamine in een latere fase zou worden afgegeven, dan zou het lichaam ze niet goed kunnen opnemen.

9 Waarom is de technologie voor geleidelijke afgifte belangrijk?
Geleidelijke afgifte vult de B-vitaminen acht uur lang aan in een constant tempo! Dit is vergelijkbaar met een bloempot met automatische bewatering, waarin de plant optimaal kan groeien. De plant beschikt over een constante watertoevoer, waaruit hij naar behoefte water kan opnemen. Zo beschikt de plant continu over voldoende water en vloeibare voedingsstoffen. Zes wateroplosbare B-vitaminen worden langzaam in acht uur tijd afgegeven: geleidelijke afgifte Thiamine (B1) Niacine (B3) Pantotheenzuur (B5) Pyridoxine (B6) Biotine (B7) Foliumzuur (B9)

10 Waarom dual-action technologie?
Onder de wereldwijd toonaangevende merken was NUTRILITE™ het eerste merk dat een vitamine B complex supplement aanbood met dual-actiontechnologie*. Dit zorgt ervoor dat elke B-vitamine op het beste moment wordt afgegeven aan het lichaam en beter wordt opgenomen! directe afgifte * Bron: Euromonitor International Limited; gebaseerd op onderzoek uitgevoerd door Euromonitor in mei 2016 en oktober tot en met november 2016, gebruik makend van de methodologie van Euromonitor voor Amway Corporation. Euromonitor onderzocht de top 10 wereldmerken in vitamines en voedingssupplementen volgens verkoop in 2015; detailhandelverkoop in waarde. geleidelijke afgifte

11 Voordelen van Vitamine B Plus • • • • • • •
Slechts 1 tablet per dag levert 100% NRV* van alle essentiële B-vitaminen. Dankzij de dual-actiontechnologie (een combinatie van directe en geleidelijke afgifte) worden de B-vitaminen op het beste moment afgegeven aan het lichaam en beter opgenomen. Helpt vermoeidheid door gebrek aan vitamine B voorkomen**. Draagt bij tot een normale energiestofwisseling**. Gemaakt van natuurlijke spirulina, waarvan bekend is dat het fytovoedingsstoffen bevat. Gemakkelijk door te slikken dankzij de slanke vorm van het tablet. Handig - meerdere tabletten per dag innemen is niet nodig. * De voedingswaardereferentie (Nutrient Reference Value = NRV) geeft aan hoeveel een volwassene van een bepaalde voedingsstof moet binnenkrijgen op basis van de huidige stand van de wetenschap. ** De normale energiestofwisseling wordt ondersteund door thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7) en cobalamine (B12). De volgende B-vitaminen dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid: riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), foliumzuur (B9) en cobalamine (B12).

12 Spirulina Vitamine B Plus bevat natuurlijke spirulina.
Spirulina is een blauwgroene algensoort, waarvan bekend is dat ze fytovoedingsstoffen bevatten. We kweken spirulina in een van onze NUTRICERT™ partnerbedrijven, waar we dit organisme onder de perfecte groeiomstandigheden verbouwen. De vijvers zijn sterk alkalisch en hebben een zuurgraad die andere organismen niet goed verdragen. Zo verkrijgen we een zeer zuiver spirulinagewas. Wie spirulina door een microscoop bekijkt, ziet de unieke, fraaie spiraalvorm, waaraan het zijn naam dankt.

13 DUAL-ACTIONTECHNOLOGIE
Nieuwe Vitamin B Plus heeft een superieure formule Vergelijking Vitamine B-complex technologie STANDAARD FORMULE MET DIRECTE AFGIFTE Bestelnummer 7337 Aanbevolen dosering 1 à 2 tabletten Tabletten per flacon 100 Voedingswaarde per tablet NRV* in % Thiamine (B1) in mg 1,2 109% Riboflavine (B2) in mg 86% Niacine (B3) in mg 6,6 41% Pantotheenzuur (B5) in mg 5,0 83% Pyridoxine (B6) in mg Biotine (B7) in µg - Foliumzuur (B9) in µg 150 75% Cobalamine (B12) in μg 1,0 40% Vitamine B Plus INNOVATIEVE DUAL-ACTIONTECHNOLOGIE 110178 1 tablet 60 per tablet NRV* in % 1,1 100% 1,4 16,0 6,0 50 200 2,5 * De voedingswaardereferentie (NRV) geeft aan hoeveel een volwassene van een bepaalde voedingsstof moet binnenkrijgen op basis van de huidige stand van de wetenschap.

14 Mogelijkheid voor cross-selling
Heeft u tot 's avonds laat gewerkt? Heeft u weer een drukke dag voor de boeg? Of een sportwedstrijd waarin u optimaal wilt presteren? Op zulke momenten mag u geen energie tekort komen. Stress en slaapgebrek kunnen leiden tot vermoeidheid en zelfs uw afweersysteem verzwakken. Probeer eens iets nieuws, iets dat u weer energie geeft! NUTRILITE Vitamine B Plus – Laat u niet tegenhouden door vermoeidheid! Een dual-actiontablet met alle essentiële B-vitaminen, dat u helpt om vermoeidheid tegen te gaan en uw normale energiestofwisseling te ondersteunen. * NUTRILITE Phyto2GO – Een verkwikkende supplementdrank met vitamine C en zink, ingrediënten die kunnen bijdragen aan ondersteuning van uw afweersysteem. XS Magnesiumsticks - Magnesium draagt bij aan een normale werking van spieren en zenuwen. Daarnaast kan het helpen om vermoeidheid te verminderen. De Magnesiumsticks zijn een handige manier om de opname van magnesium uit uw normale voeding aan te vullen tot de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid! * Een normale energiestofwisseling wordt ondersteund door thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7) en cobalamine (B12). De volgende stoffen dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid: riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), foliumzuur (B9) en cobalamine (B12).

15 Een winnend trio Drie stappen voor extra power wanneer u het nodig heeft!

16 Laat u niet tegenhouden door vermoeidheid!


Download ppt "VITAMINE B PLUS met dual-action technologie"

Verwante presentaties


Ads door Google